fbpx
skip to Main Content
Studiomanager Daniel Dahl og bookingansvarlig Richard Salvesen lover en lang rekke konserter utover høsten i Studio B.

Blå Kors Kristiansand inviterer til fire studiokonserter med publikum til stede i Studio B i høst.

Fire studiokonserter i høst

 

Selv om covid-19 har medført at Blå Torsdags-konsertene i Storsalen i Gyldensløvesgate er blitt satt på vent, opprettholder Blå Kors Kristiansand likevel er godt og variert konserttilbud.

– En lang rekke kjente artister så som for eksempel Knut Reiersrud, Rita Eriksen, Sigvart Dagsland, Halvdan Sivertsen, Ole Paus og andre, har gjort at Blå Torsdag-konsertene er blitt svært populære. Så selv om disse dette konseptet foreløpig er satt på vent, kan vi likevel invitere til gode konsertopplevelser i Studio B på Gimlekollen, sier studiomanager Daniel Dahl og bookansvarlig Richard Salvesen.

 

Variert program

Den første av en lang rekke konserter, går av stabelen i dag. Deretter blir det tilsvarende konserter 8. oktober, 5. november og 3. desember.

Først ut blir dagens konsert med Discothéque Franson.

Discothéque Franson har vært aktive i ca 1,5 år, men har allerede gjort seg bemerket i det norske musikklandskapet. Gjentakende spillelisteplasseringer gjort av spotify, radioavspillinger på NRK P1 og P3, samt flere anbefalinger av sistnevnte, har bidratt til en veldig lovende start for bandet.

Den 8. oktober inviterer Andrea Ådaldn og Mathias Keilegaven som utgjør duoen Finding Neo til konsert. Duoen fikk et aldri så lite gjennombrudd på NRK Urørt, og spilljobbene har trillet inn etterpå.

 

NRK Urørt

  1. november er det Old Cowards sin tur. Bandet ble startet av Morten Hammersmark og Markus Øvensen, også dette bandet fikk et løft på NRK Urørt.

Torsdag 3. desember er det car.pool som skal fylle konsertscenen hos Studio B. car.pool har utspring fra musikklinjen ved Universitetet i Agder, hvor tre av dem er fra Rogaland. Bandet spiller en frisk blanding av funky pop/rock blandet med «vintage» synth.

car.pool er en eksplosjon av 80-talls pop og moderne rock, og leverer et lydbilde og sceneshow som kan beskrives som det beste sparket i magen du har fått på lang tid! En konsert med car.pool er smekkfull av ear-candy, highkicks, høy gitar, og alt toppes med en tilsynelatende begrensningsløs powerpop-vokal. car.pool vant Vestlandssatsinga i 2020.

 

Kommer enda flere konserter

Men det stopper ikke der.

– Det er allerede flere artister i byen og regionen som har meldt sin interesse for å holde konsert i Studio B. Vi jobber med flere, så slik det ligger an nå, blir det en lang rekke konserter utover høste og vinteren i tillegg til de fire torsdagskonsertene som vi har nevnt, sier Daniel Dahl og Richard Salvesen.

– Alle konsertene blir streamet og lagt ut på Studio B`s Facebookside og på vår nye Youtube-kanal, slik at det vil være mulig for alle å kunne se konsertene når det måtte passe. Med å legge ut på disse kanalene, blir det også en god PR-markedsføring for artister og band, for Blå Kors og for de verdiene Blå Kors står for, legger de til.

  1. september blir det konsert med Frank Fjellvang & the Precious Angels, og 27. september blir det konsert med Bjørn Charles Dreyer Group.

 

Kaffebar

Dahl forteller at det også kommer en ny kaffebar i tilknytning til studioet.

– Vi har knyttet til oss barista Hanne Urdal som har lang erfaring fra denne bransjen, og som skal etablere en rullende kaffestasjon, rett og slett, smiler Dahl.

– Hanne har vært regional mester to år på rad, og har en høy plassering i NM, så hun kan lage kaffe, humrer han.

Back To Top