fbpx
skip to Main Content

– Vi er veldig glade for å kunne ønske alle velkommen tilbake

Med hele 17 ulike aktiviteter å velge mellom gir Sport og Moro i Sørlandsparken et unikt tilbud til barn og voksne i alle aldre. Alf Birger Eikaas lover både gamle og nye kunder en morsom og fartsfylt opplevelse.

 

Diskolyset blinker i takt med latteren og heiaropene til deltagerne som første helgen i september kjemper om seieren i kanonball i Sport og Moro sine lokaler i Sørlandsparken. Lokalet er mørklagt, men det hindrer ikke ballen i å fly i full fart på tvers av banen der lagene heier hverandre frem med et lydnivå som er akkurat slik det skal være når i underkant av 20 ungdom treffes til kamp.

– Dette er andre gangen vi besøker Sport og Moro og det er både en kjempeartig opplevelse og ikke minst veldig god trening, smiler Marius Andersen og Synnøve Pedersen i en pause. Sammen med vennegjengen fra Songdalen Frikirke har de tatt turen til Skibåsen for å teste ut hva aktivitetssenteret har å by på.

Ulike aktiviteter

Etter at kanonballkampen er avgjort får alle ungdommene en runde med antiback på hendene før turen går videre inn i neste rom. Her er det boblefotball og fotball med promillebriller som står på planen. På den ene banen spretter snart ungdommene rundt inne i hver sin boble og på den andre raver de rundt ute av stand til å treffe ballen med beina.

– Når Norge gikk i svart i mars ble også vi nødt til å stenge dørene. Vi holdt stengt i nesten to måneder før vi så smått startet opp igjen. Nå kjører vi et ganske normalt tilbud, med en del restriksjoner, smiler Alf Birger Eikaas fra Sport og Moro.

Aktivitet- og eventsenteret åpnet dørene for første gang i 2013 og har siden skreddersydd forskjellige aktivitetspakker til alle som ønsker et litt alternativt opplegg. Senteret arrangerer alt fra barnebursdager til kameratkvelder, utdrikningslag, teambuilding eller bare en annerledes ettermiddag med storfamilien.

– Akkurat nå tilbyr vi naturlig nok ikke drop-in, men vi kjører opplegg for grupper som kjenner hverandre fra før av på opp til 20 personer om gangen. Vi har hele 17 forskjellige aktiviteter å velge mellom og det vanlige er at man velger seg ut tre til seks ulike aktiviteter som hver tar rundt 30 minutter, forklarer han.

Mot normalen

Med hele 2500 kvadratmeter boltreplass legger Alf til at det neppe byr på problemer å holde en meters avstand. Han forteller at alle overflater blir spritet mellom slagene og at ingen kommer inn til neste aktivitet uten å sprite seg med antiback.

– Tilbakemeldingene er at rutinene våre er gode og at senteret føles trygt å besøke. En kunde som jevnlig besøker oss har booket fem arrangementer i høstferien, noe vi er veldig glade for. Vi tar dette som et godt tegn på at de ser at rutinene våre er gode nok. Alle gruppene får også følge av en teamleder som setter i gang aktivitetene og veileder underveis dersom det skulle være behov for hjelp eller oppstå spørsmål, legger han til.

Sport og Moro kan også tilby matservering og selskapslokaler. Alf forteller at flere gjør det til en helaften med vennegjengen eller som en litt annerledes bursdagsfeiring.

– Tilbudet er noe redusert i disse dager, men vi er glade for at ting sakte men sikkert beveger seg tilbake mot normalen. Vi er veldig glade for å være i gang igjen og håper å se mange blide kunder utover høsten, sier han videre.

 

AKTIVITETER: Hele 17 forskjellige aktiviteter kan velges mellom på Sport og Moro. Foto: Reidun Hagir Bilstad

Flere favoritter

Ungdommene har beveget seg videre og nå er det lasertag og hoppeslott som står på planen. Videre skal turen gå innom elektrosjokk fotball, hinderløype og snake-race for å nevne noe. På spørsmål om hvilken aktivitet som har gjort størst inntrykk klarer de ikke å bestemme seg.

– Skulle vi velge bare en? Jeg tror vi må si iallfall tre, ler Marius.

– Boblefotballen var himla gøy, men nå gleder vi oss veldig til lasertag. Det har vi testet før og det er blant favorittene. Vi er spente på å få prøve flere aktiviteter og kan garantere at dette ikke blir den siste gangen vi kommer hit, avslutter de.

 

LASER: Alf forteller at lasertag er en populær aktivitet. Foto: Reidun Hagir Bilstad
PROMILLE: Fotball med promillebriller var en populær aktivitet blant deltagerne denne dagen. Foto: Reidun Hagir Bilstad

Sorry. No data so far.

Back To Top