fbpx
skip to Main Content
TAKKNEMLIG: - Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell, sier Sunniva Høiåsen Frigstad. Foto: Stig Repstad

Sunniva har et godt utgangspunkt foran Miss Norway-finalen

31. oktober avgjøres det:

– Jeg håper mange vil gi meg sin stemme frem mot finalen i årets Miss Norway. Det forteller Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla, som har et godt utgangspunkt foran finalen som går av stabelen i slutten av oktober.

 

Hele 71 jenter var med fra start da årets konkurranse ble innledet. Etter diverse runder, var Sunniva en av 17 deltakere som gikk videre til semifinalen.
Semifinalen gikk veldig bra. Sunniva er en av i alt 11 jenter som er gått videre til finalen som går av stabelen om noen få dager.

– Det avgjørende er hvor mange poeng man samler underveis, forteller Sunniva. Som deltaker i konkurransen skal man arbeide for veldedige organisasjoner, drive med markedsføring av seg selv og sin deltakelse i konkurransen gjennom blogg og andre innlegg, og ikke minst, å skaffe samarbeidspartnere og sponsorer, for å vise at deltakerne kan inngå og overholde avtaler.

Reklame- og markedsføring

Underveis i konkurransen har hun også laget reklame- og markedsføringsfilmer for i alt syv sponsorer og samarbeidspartnere, hvor målet er at det blir gøy å lese om de ulike bedriftene, være seg frisør, hudpleiesalong, blikkenslager, en designer, Drømmekjolen og Snefrids brudesalong.

Mange sponsorer

Sunniva har jobbet godt gjennom hele konkurransen.
– Jeg har fått flere sponsorer, og gjort ulike markedsføringsoppdrag. Man får flere poeng jo mer aktiv man har vært. Jeg har vært engasjert i veldedig arbeid og jeg har jobbet for å fremme mine hjertesaker; fokus på vold mot og misbruk av jenter, gutter, kvinner og menn ved overgrep, psykisk og fysisk vold, og voldtekt.

Det blir hektiske dager frem mot finalen for å sanke flest mulig poeng. Hun markedsfører også seg selv i håp om at så mange som mulig velger å gi Sunniva sin stemme i konkurransen.
Finalen skulle egentlig vært gjennomført 8. august, men ble flyttet til 31. oktober på grunn av pandemien.

Et helhetsinntrykk

Finalen finner sted i Oslo og gjennomføres som et lukket arrangement. Samtlige deltakere skal da ut på catwalken for å vise frem de ulike antrekkene casual, treningstøy, coctailkjole, bikini og aftenkjole.
– Vi skal også holde en tale for å presentere saken vi brenner for. Vinneren blir kåret ut fra en helhet; opptreden under selve finalen, det som vi har gjort utenom gjennom blogg, arbeid, markedsføring og det antall stemmer som kommer fra publikum, sier Sunniva.

Hun ligger svært godt an, og håper å holde trykket oppe.
– Jeg ligger på førsteplass når det gjelder aktivitetspoeng, og på fjerdeplass i antall stemmer som er kommet inn via SMS.

Ønsker noen å stemme på henne i Miss Norway 2020, kan man sende “MISSU 13” til 1963. – Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20 kroner, og det er lov til å stemme flere ganger, forteller kandidaten.

 

LEDER: Sunniva Høiåsen Frigstad ligger godt an foran finalen, hun har flest aktivitetspoeng, og er på fjerdeplass i antall stemmer som er kommet inn via SMS.
TAKKNEMLIG: – Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell, sier Sunniva Høiåsen Frigstad.
SPONSET: Sunniva har fått flere sponsorer, og gjort ulike markedsføringsoppdrag.- Man får flere poeng jo mer aktiv man har vært, sier Sunniva Høiåsen Frigstad. Alle foto: Stig Repstad
Back To Top