fbpx
skip to Main Content
Også for bedrifter: Arild Jacobsen har tilbudt månedsabonnement på bilvask til privatkunder siden januar. Nå ønsker han firmakunder velkommen.

Abonner på bilvask hos Parko

Nyhet for bedrifter:

For bedrifter med mange biler i stallen dreier det seg om store beløp årlig for å holde dem rene. I vintersesongen med søle, slaps og salt er det ekstra påkrevd med jevnlig vask for å holde flåten av biler presentabel.

 

– Bedriften kan legge inn èn bil – eller så mange de ønsker. Man kjøper et abonnement for hver bil, og dermed er det mulig å vaske så ofte man vil for en fast månedspris, forteller Arild Jacobsen, daglig leder ved Parko. Han er ikke i tvil om at det er penger å spare ved å tegne abonnement:

– Med månedspris fra 219,- til 699,- så sparer bedriften penger allerede ved vask nummer to. At prisen varierer såpass mye gjenspeiler de forskjellige programmene i vaskemaskinen. Her snakker vi om med eller uten børster, mer eller mindre omfattende vask samt mengde kjemikalier som brukes. Rimelig vask er enklere enn den dyrere. For å si det enkelt; kvalitet henger sammen med pris, påpeker Jacobsen.

App- styrt
For å abonnere laster man ned en app som heter Easywash, velger type abonnement og knytter et betalingskort til abonnementet.
– Eller man kan komme innom Parko, så hjelper vi å komme i gang. Vi er også fleksible med hensyn til betalingsløsning. Noen firmaer vil kanskje foretrekke månedlig faktura, påpeker Jacobsen.

Deretter er det bare å ta Easywash i bruk.
-Når appen er lastet ned og betalt, kjører man rett inn i vakehallen til vaskeautomaten som vanlig. Her vil et kamera registrere nummerskiltet på bilen. Dernest får sjåføren beskjed om at bilen er registrert og kan kjøres inn, og vaskeprosessen er i gang mens man sitter i bilen. Registreringen knytter seg altså til bilens registreringsnummer, så man trenger ikke ha med mobilen engang, forklarer Arild.
Alle vet at vinteren med sine utfordringer, gjør det krevende å holde firmabilene rene til enhver tid.

Rullende reklame
-Firmabilene skal være med å synliggjøre firmaet utad og er sånn sett rullende reklame, da er det ekstra viktig å fremstå rene. Med mulighet til å vaske så ofte man vil per måned til samme, lave pris, blir det mye enklere, mener Parko-sjefen. Tiger Wash heter vaskemaskinen hos Parko. Den er satt sammen av to, noe som gir en raskere vaskeprosess slik at eventuell kø skal avvikles raskere. 450 liter vann går med til en vanlig vask.

-Det er med å kvalitetssikre prosessen. Dessuten er alle våre vaskemidler svanemerket av hensyn til miljøet, bekrefter Arild Jacobsen.

Easywash har vært et tilbud til private siden januar og har blitt svært populært. Arild Jacobsen er glad for at han nå kan tilby det samme til firmakunder.

Back To Top