fbpx
skip to Main Content
Hvem står bak den mystiske monolitten som plutselig dukket opp på Lund?

Mystisk monolitt dukket opp på Lund

I dag kunne Kristiansand føye seg inn i rekken over steder i verden som har fått besøk av den mystiske monolitten. Tidligere har den plutselig dukket opp i blant annet USA, England, Romania og Nederland.

Det myldrer av konspirasjonsteorier på nettet. Den mest spennende teorien er at det er aliens som har plassert de rundt om i verden. 2020 har jo vært et rart år allerede, så her er alt mulig.

Den har også fått en del assosiasjoner til søylen som dukker opp i Stanley Kubrick-filmen «2001: En romodyssé». I tillegg er det også en gruppe kunstnere kalt «The Most Famous Artists» som har tatt på seg ansvaret til noen av monolittene.

Sørlandsavisen måtte selvsagt opp å undersøke. Monolitten står plassert på Lund, utenfor Q-Light. Den har samme form og farge som de andre monolittene, men den kan minne om den i Romania hvor metallet var blankt og skinnende.

Monolitten på Lund er høy, ser ut som den er sveiset sammen og du kan speile deg i den. Den står fast i bakken med bolter. Likevel ser den ut til å være forholdsvis enkel å dytte over ende, da den ikke virker til å være veldig godt skrudd fast i bakken.

Aliens eller kunst, vi vet ikke.

Uansett så  blir spennende å se om den fortsatt står der om noen dager, eller om den forsvinner like raskt som de andre.

 

Back To Top