fbpx
skip to Main Content
- Det handler jo om å kunne vise hjertevarme overfor familier, barn og unge som er i en vanskelig situasjon, sier Bente Mosvold Andersen og Lilly Ann Waage Jenssen som oppfordrer alle til å gi en håndsrekning til dem som trenger det.

20 Avenyen-butikker er med på juleaksjonen

– Vi bidrar med glede. Det er viktig å se andre i en sårbar tid. Det sier Bente Mosvold Andersen og Lilly Ann Waage Jenssen om at de mer enn 20 butikkene i Avenyen bidrar inn mot juleaksjonen hvor Blå Kors Kristiansand tar imot og deler ut gaver til dem som av ulike årsaker ikke har mulighet til å kjøpe julegaver til seg og sine.

 

– Vi kan alle være med og gjøre noe for å hjelpe dem som trenger det, forklarer Bente Mosvold Andersen, som representerer Mosvold & Co med partnere som eier de fleste butikklokalene i Avenyen.

– Vi ønsket å gjøre noe for å hjelpe barn som gruer seg til jul, forteller Lilly Ann Waage Jenssen ved Bohus i Avenyen.

 

Fint å kunne bidra

Butikkene var med på juleaksjonen i fjor. Butikkdriverne, ansatte i butikkene og ikke minst kundene, ble invitert til å legge ned en julegave under «Ensomt juletre».

– Det var fint å kunne bidra. Det kom inn godt med gaver, og vi ønsket å fortsette i år, sier Waage Jenssen der hun sitter sammen med Mosvold Andersen foran årets «Ensomt juletre» som er plassert i butikklokalet til Bohus.

De to forteller det var sterkt å se hvor mange som ønsket å bidra inn mot aksjonen i fjor. Barnefamilier som hadde vært på shopping kom innom med en julegave som ble lagt under treet.

 

Å vise hjertevarme

– Kontrastene kan bli så sterke i julen. Julen er jo en tid hvor det blir spesielt sårt hvis en familie ikke har mulighet til å kjøpe julemat og julegaver til seg og sine. Så det da å se at barnefamiliene er med og bidrar og forteller barna at det er ikke alle som har mulighet til å få å en gave til jul, gjør inntrykk, sier Mosvold Andersen.

– Gleden av å gi kan noen ganger bli større enn gleden ved å få, sier Waage Jenssen.

– Det handler jo om å kunne vise hjertevarme overfor familier, barn og unge som er i en vanskelig situasjon. Derfor vil vi oppmuntre kunder og butikkansatte som har sin arbeidsplass i Avenyen om å bidra. Vi vet jo hvor mye det betyr for familier som er sårbare å skulle få en håndsrekning, ofte langt mer enn vi kan forestille oss, sier Bente Mosvold Andersen.

 

Har fungert veldig bra

Da butikkene i Avenyen ønsket å bidra, var det ikke vanskelig å velge Blå Kors Kristiansand som samarbeidspartner.

– Blå Kors Kristiansand har et arbeid som omfatter alle aldersgrupper, enkeltpersoner og familier og når følgelig ut til mange av dem som av ulike årsaker trenger en håndsrekning i forbindelse med julen. Samtidig har Blå Kors vært flinke i å følge oss opp, så samarbeidet har fungert veldig godt, sier Lilly Ann Waage Jensen og Bente Mosvold Andersen.

Back To Top