fbpx
skip to Main Content
Klar for innsats i hagen: Med ny tilhenger kan Judit Østerberg se våren lyst i møte når hageavfallet skal fraktes til fyllinga. Her sammen med daglig leder Kjell Erik Brauner i Agder Båt og Motor som leverer gevinsten.

Nå kan våren bare komme

Vinner av siste quiz i Motor Agder har enebolig med stor hage. Da er tilhenger et must.

-Vi har en tilårskommen liten henger som begynner å bli sliten, så dette var veldig flott, smiler Judit Østerberg fra Andøya i Vågsbygd. Sammen med mannen blir det en del turer til fyllinga med avfall når det skal renskes opp i hagen.

-Dessuten har vi familie som låner henger av oss, så de kommer nok til å bli brukt en del begge to. Ikke bare til hageavfall, forresten. Det er så kjekt med henger når vi skal frakte større ting, som gressklipper til verksted, for eksempel, tenker hun.

-Var det vanskelig å finne svarene i quizen?

-Nei da, jeg leser jo avisen og bilaget og fant greit frem til rette svar, forteller en smilende Judit Østerberg som nå kan se våren med hagearbeid lyst i møte med sin nyervervede Tysse tilhenger.

Sorry. No data so far.

Back To Top