fbpx
skip to Main Content

Lørdag 1. mai er fristen for å søke elevplass til Knuden

På Knuden – Kristiansand kulturskole kan barn og unge mellom 4 og 19 år oppdage helt nye interesser, utvikle sine kunstneriske ferdigheter og få nye venner. Kulturskolen tilbyr et bredt spekter av emner innen visuell kunst, musikk, teater og dans. Her finns det noe for alle.

Kulturskolen tilbyr både individuell undervisning og gruppeundervisning. Elevene får selve være med å påvirke hvordan undervisningen skal foregå og hva den skal inneholde. Alle Knudens sine lærere har høy utdanning og bred kunstnerisk erfaring. Uansett tilbud leverer de undervisning tilpasset den enkelte elevs interesse og nivå.

Knuden er en av kommunens aller største konsert- og forestillingsprodusenter. Alle elever får mulighet til å delta på en konsert, forestilling, show eller utstilling minst én gang gjennom året. På denne måten får man vist frem hva man har lært foran et publikum.

Kunden – Kristiansand kulturskole har undervisningssteder i hele kommunen. Hovedarenaene er Musikkens hus i Kristiansand sentrum, Vågsbygd kultursenter og Søgne gamle prestegård. I tillegg undervises flere av tilbudene på lokale skoler rundt om i byen. Les mer om kulturskolen på knuden.no Søknadsfrist er lørdag 1. mai 2021 og man søker elevplass via
Knuden.no.

Sorry. No data so far.

Back To Top