fbpx
skip to Main Content
Illustrasjon

Billettene revet bort:

Skjærgårds-cruise med underholdning

Kort tid etter lansering av konsertserien «Sommer på Sørlandet», ble alle billettene revet bort. Ved hjelp av et samarbeid med Kilden legges det nå ut et knippe ekstra billetter for salg.

 

Under temaet “Sommer på Sørlandet” ble alt fra måneskinns-cruise med opera til solskinnstur og skalldyr på fjorden med Silya, Sigvart Dagsland, Ingebjørg Bratland og Janove fra Kaizers Orchestra lansert for noen uker siden. Alle billettene til disse konsertene ble revet bort. Det viser at det enestående tilbudet er populært i en sommer der nordmenn nok en gang vil feriere i hjemlandet.

– Nå inngår vi et samarbeid med Kilden slik at vi kan legge ut flere billetter, sier Knut Arne Gjertsen, daglig leder i Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet. Det er begrenset plass på Fullriggeren, men vi har noen spennende ideer om hvordan det kan bli helt fantastisk fortsetter han med et glimt i øyet. Billettene slippes allerede torsdag 10. juni kl. 12.00.

Forestilling og servering

Fullriggeren vil legges til kai vis-a-vis Kilden og brygga dekkes så med bord og stoler slik at de som sikrer seg de ekstra billettene kan se direkte på scenen plassert ombord på den monumentale seilskuta. Ved bordene vil det bli servert god mat og drikke til de heldige gjestene. I første omgang legges det ut ekstra billetter til Sigvart Dagsland og Janove fra Kaizers Orchestra.

På majestetisk vis

Hver uke i sommer får gjestene et musikalsk skjærgårds-cruise på verdens eldste fullrigger og kulinariske opplevelser. Vilhelm Krags 150- årsjubileum skal også feires, i tillegg til en hyllest til Prøysen og annen spennende underholdning sammen med sørlandske delikatesser. Blant andre blir de verdenskjente Flying Culinary Circus å se om bord. De lager spennende mat på oppsiktsvekkende måter. Det kommer nye tilbud som også interesserer andre deler av befolkningen. «Sommerkveld med Prøysen», mannskoret Gaasehud og en spennende gruppe som kaller seg Myrull er tre spennende tilbud.

Ikke bare Kristiansand

Andre deler av regionen får besøk av skuta, og den første er Farsund.
– Gjestene får underholdning for hjertet, ørene og ganen servert på det som vel må sies å være Norges mest spektakulære restaurant, sier Gjertsen. Han gleder seg til å sette den majestetiske skuta i drift igjen, og håper dette korresponderer godt med gjenåpningen av Norge.

Det blir mange seilaser helt utenom det vanlige i sommer, men i følge Gjertsen er det bare å venne seg til det uvanlige fra fullriggeren. Kast loss for nye eventyr sier vi bare!

Back To Top