fbpx
skip to Main Content
Margit Dale sitter i juryen.

Skal kåre Sørlandets Villmarking – ber om innspill

– Vi håper så mange som mulig vil sende inn sitt bidrag. I forbindelse med Villmarksdagene «Høyt og Vilt» 27. – 29. august, ønsker vi å kåre Sørlandets Villmarking, for å hedre en person som har gjort en innsats for å få andre med ut på turer og gode opplevelser i skog og mark.

Det forteller Per Thunstad, markedssjef ved Eikerapen Gjestegard, som arrangerer Villmarksdagene i slutten av august.
– Hva er vel en bedre anledning til å kåre Sørlandets Villmarking enn under disse dagene, smiler Thunstad.

Vinneren kåres 29. august
Nå ber han publikum om innspill til hvem som skal få prisen.
– Vi ber publikum å lansere sitt forslag på en person som har gjort en spesiell innsats for å få barn, unge og voksne med ut på tur, fremholder han. Vinneren blir kåret søndag 29. august.

Thunstad har fått et erfarent knippe til å sitte i juryen.

– Juryen består av Eva Haugland Åsland, mange år avdelingsleder for Sparebanken Sør i Åseral, Synnøve Elisabeth Aabrekk fra reiselivsorganisasjonen USUS, Margit Dale, Setesdals matmor, kjent gardbruker og politiker, Roy Bakke, fra Visit Setesdalen og Ewen Martin, manager for Adventure Norway.

Mange utstillere
Villmarksdagene «Høyt og Vilt» ble arrangert første gang i 2019. Det viste seg at arrangementet slo an, for selv covid-19 satte en stopper for arrangementet i fjor, har svært mange utstillere meldt sin ankomst til årets arrangement.

– Vi har nå cirka 60 utstillere som har meldt at de kommer. Bredden er stor, både hva angår innhold og geografisk spredning, sier Thunstad.
Det er ikke bare utstillere som har vist stor interesse for å bli med. Det gjør også publikum.

– Vi har åpnet billettsalget, og det er ingenting å utsette på salget. Det virker som om mange er sultne på å gode og livsbejaende arrangementer etter halvannet år med covid-restriksjoner, sier han.

Variert program
Det legges opp til et variert program, med fiskekonkurranse, tur med hest, Farmen-konkuranser, mye mat og drikke, og et yrende folkeliv. Hovedtrekkplasteret blir Lars Monsen, kjent fra sine mange programmer på NRK.

Underholdning blir det også mye av, med blant annet Trine Rein og Jørn Hoel som de store trekkplastrene.
– Innspill på kandidater til konkurransen kan sendes til per@hoytogvilt.no – innen 1. juli.

 

 

Back To Top