fbpx
skip to Main Content

Lund kiosk – årets kremmer

Norsk Tipping har kåret Lund Kiosk i Kristiansand til Årets kremmer.

 

Butikken vant kåringen blant Norsk Tippings ca. 3500 kommisjonærer, og prisen ble nylig overrakt den dyktige forhandleren. Kommisjonærene er Norsk Tippings gode samarbeidspartnere i varehandelen, og det er de tusenvis av ansatte i butikker og kiosker over hele landet som møter kundene ansikt til ansikt hver eneste dag. Det er derfor en glede å kunne sette litt ekstra pris på de beste.

Godt lokalt fokus

Juryen sa blant annet at Lund kiosk er en kreativ kommisjonær som tar fatt i kampanjene og gjennomfører det lille ekstra, slik en kremmer skal gjøre. Kommisjonæren er meget god på salg av andelslag, har fokus på Flax og jobber aktivt med Grasrotandelen for å skape lojalitet i nærmiljøet.

Utsatt

Prisen for Årets kremmer er en av tre kåringer for Norsk Tippings kommisjonærer og samarbeidspartnere. Vanligvis kåres de beste butikkene i forbindelse med en fagkonferanse for kommisjonærer tidlig på våren, men pga. covid-19-pandemien ble det ikke arrangert noen konferanse våren 2021.

De to andre prisvinnerne er:

Årets kommisjonær: Narvesen Linderud, Oslo
Årets samarbeidspartner: Nettavisen

Back To Top