fbpx
skip to Main Content
- Trekningen i båtlotteriet finner sted 18. juli, sier Tom Jochumsen.

Stort sommershow med underholdning og utlodning

– Nå drar vi i gang, smiler Tom Jochumsen. Det store sommershowet til Blå Kors Kristiansand innledes i dag, hvor en lang rekke campingplasser og feriesentre får besøk i ukene som følger, med underholdning, basar og utlodning, med en 14 fots Pioner og påhengsmotor til en heldig vinner, og en rekke andre gevinster i tillegg.

– Vi ønsker å vise sommergjestene som tilbringer tid på Sørlandet hva Blå Kors Kristiansand driver med, forklarer Tom Jochumsen som til daglig arbeider i fundraisingstemaet til Blå Kors Kristiansand.

I ukene som følger skal 11 campingplasser og feriesentre besøkes, fra Risør i nordøst og videre sørover langs hele Sørlandskysten.

Vil gi noe tilbake

Campingplassene og feriesentrene er alle med i et samarbeid med Blå Kors Ferier. Gjennom satsingen som har fått navnet Hjerterom, gir de alle flere gratis overnattinger som Blå Kors Ferier formidler til familier som av ulike årsaker ikke har anledning til å ta med seg og sine på et tradisjonelt ferieopphold på Sørlandet.

– Vi ønsker å gi noe tilbake, sier Jochumsen om bakgrunnen for årets sommerturne.

Beat for beat-konkurranse

Med på laget blir Tom Jarle Kristiansen som inviterer de fremmøtte til en Beat for beat-konkurranse, skåret over noenlunde samme lest som den populære programserien som har gått på NRK1 i en årrekke. Kristiansen har også med seg Siri og Arne Blom.

Det blir selvsagt basar i god Blå Kors-tradisjon med åresalg og det som hører med, og feriegjestene får også anledning til å kjøpe lodd til båtlotteriet hvor førstepremien er en Pioner 14 fots båt med en 10 hesters Mercury. Gevinsten er kommet i stand gjennom et samarbeid med HK Motorservice. Båt og motor har en samlet verdi på 85.000 kroner.

Overskudd

– Overskuddet fra lotteriet går i sin helhet til det rusomsorgsarbeidet som Blå Kors driver i Kristiansand. Hvis vi klarer å selge samtlige lodd, vil det generere 150.000 kroner til dette arbeidet, opplyser Jochumsen.

Trekningen i båtlotteriet finner sted når Sommerturneen avsluttes på Hamre Familiecamping i Kristiansand 18. juli.

– Det blir tidligere lensmann i Søgne og Songdalen, Terje Pedersen, som står for trekningen, sier Tom Jochumsen.

Sommerturneen skal besøke disse campingplassene og feriesentrene:

 1. juli: Sørlandet feriesenter
 2. juli: Risør Resort
 3. juli: Moysand
 4. juli: Tingsaker
 5. juli: Kristiansand Feriesenter
 6. juli: Skottevik Feriesenter
 7. juli: Neset
 8. juli: Lovisenberg
 9. juli: Rognstranda
 10. juli: Beverøya
 11. juli: Hamresanden
Back To Top