fbpx
skip to Main Content

Skal heise en Ford Explorer opp i klatretårnet

I forbindelse med en stor klatrekonkurranse som Ford arrangerer i samarbeid med klatretårnet Over, i Lillesand, skal førstepremien – en nye Ford Explorer ladbar hybrid – heises opp og plasseres på toppen av det 47 meter høye klatretårnet.

 

Det er i Lillesand at den 2,5 tonn tunge ladbare hybriden heises opp og sikres på den lille plattformen på toppen av det som er verdens høyeste frittstående klatretårn – Klatretårnet Over, i Legdene 1 i Lillesand. To dager før konkurransen skal gjennomføres, heises bilen opp til toppen, klokka 12:00 den 29. juli. Klatrekonkurransen er åpen for alle. Det vil være gode muligheter for spektakulære bilder og video.

Klatrekonkurranse

Ford Europa arrangerer en klatrekonkurranse i samarbeid med klatretårnet OVER den 31. juli, klokka 13:00, hvor den som klatrer raskest opp tårnet til den ladbare hybrid-SUV-en, vinner en 2-års gratis leasingkontrakt på den.

Dersom det blir dårlig vær på lørdag 31. juli, må klatrekonkurransen flyttes til søndag 1. august.

Test en Mustang

Det tilbys også lån av alle Mustang Mach-E versjonene (både Long Range og Standard Range batteri, AWD og bakhjulstrekk) for turen til klatretårnet Over. Det bes om at du melder ifra ved påmelding dersom du ønsker å låne Mustang Mach-E (ev. Explorer) ned til Lillesand og hvilken type som er førsteprioritet for deg – eller om du du kommer direkte til klatretårnet Over med egen bil. Biler som lånes fra Ford hentes og leveres igjen på Follo Autoco på Ski.

Det vil også bli servert lunsj begge dager.

Skriftlig påmelding til informasjonsdirektør i Ford Norge, Anne Sønsteby, om du ønsker å komme så snart som mulig, spesielt hvis du er interessert i å prøvekjøre bil, slik at ev. billogistikk kan legges til rette for deg.

Back To Top