fbpx
skip to Main Content

Inviterer til stjernespekket country-fest

En av landsdelens mest folkekjære countryartister, G. Thomas, slår på stortromma når han inviterer til å feire hans 40 år som artist. Gjester som Steinar Albrigtsen, Arne Benoni, Lisbeth Hauge og Kristiansands egne Stein Roger Sordal blir med på feiringen.

 

– Jeg skal forsøke å oppsummere mine 40 første år som artist på to timer, sier hovedpersonen selv, som forteller at det også vil bli presentert en rekke helt nye låter for publikum i Kilden den 28. august.

Gjester på albumet

Samtlige gjesteartister bidrar i duetter på hans kommende album.
– Jeg synes det er fantastisk at så mange har hatt lyst til å bli med på konserten. Plata heter G. Thomas & Friends og vi har valgt å kalle konserten det samme.

Velkjente navn

Gjestene, hele elleve i tallet, er velkjente navn i country-Norge. Foruten Albrigtsen, Benoni, Hauge og Sordal, stiller også Monica Nordli, Arly Karlsen, Steffen Jakobsen, Cindy, Rune Larsen, Kenneth Sandåker, og Hawk Kristensen som gjester.

Velkommen uansett kommune

Countryfesten vil bli avholdt i Konsertsalen, selve storstua i Kilden teater og konserthus, og nå er Kilden åpen for å ta imot hele 500 publikummere i salen. Det er ikke lengre geografiske restriksjoner, så innbyggere fra alle sørlandskommuner blir ønsket velkommen, noe G. Thomas er glad for.

– Jeg har et publikum i Kristiansand, men jeg vet også at det er mange fra andre kommuner som har hatt lyst til å komme på konserten. Så det er gode nyheter at alle vil være velkomne i Kilden, uansett hvor de bor, sier artisten som selv har bodd på Froland de siste ti årene.

Imponerende CV

G. Thomas har i løpet av sin aktive karriere en imponerende CV å vise til. Foruten elleve utgitte album under eget navn, har han bidratt på utallige utgivelser sammen med andre artister. Han har også turnert med en rekke av verdens store navn innen sjangeren, som Bobby Bare, Waylon Jennings, Johnny Cash, Emmylou Harris, Don Williams og mange flere.

Band for kvelden er Hawk Christensen (el-gitar), Lasse Pleym (el-gitar), Vidar Dale (steel-gitar), Kim R. Larsen (piano/keys), Per Elias Drabløs (bass) og Torgeir Moland (trommer). Dansere er Siren og Pål Brækken.

Back To Top