fbpx
skip to Main Content
Charlies Basuner

Kilden ut i Agder i september

Fakta:

7. september, Marna Café, Mandal – Charlies Basuner
8. september, Café Galleri, Grimstad – Charlies Basuner
9. september, Teateret, Kristiansand – Charlies Basuner
10. september, Lille Andevinge, Arendal – Charlies Basuner
16. september, Høgtun Kultursenter, Marnardal – Mozart for hele familien
18. september, Storamfiet, Evje barneskule – Beethoven har mistet notene
19. september, Søgne Gamle Prestegård – Mozart for hele familien
23. september, Meta Hansens Hus, Lillesand – Mozart for hele familien
24. september, Kinosalen, Sirdal Kulturhus – Beethoven har mistet notene
25. september, Storsalen, Kvinesdal kino – Beethoven har mistet notene
2. oktober, Fjellheim, Vegårdshei ski- og aktivitetssenter – Mozart for hele familien

Tidligere i år rullet Kilden teater og konserthus et rekordstort program ute i regionen. De kommende ukene vil elleve ulike Sørlandskommuner få besøk av ulike grupper fra Kristiansand Symfoniorkester, med program for hele familien. Det er dessuten mer i komminga.

 

Tre ulike produksjoner tar turen fra Kilden teater og konserthus de kommende ukene for å presentere et program for hele familien. Turen vil gå fra Sirdal og Kvinesdal i vest til Arendal og Vegårshei i øst.
– Planene våre i vår ble delvis påvirket av smittesituasjonen før sommeren. Derfor føles det ekstra godt at det ser ut som programmet i september og utover høsten går som planlagt, sier direktør i Kilden teater og konserthus.

Han oppfatter at Kilden ut i Agder har blitt godt tatt imot av folk i regionen, og håper publikum vil finne veien til de mange forestillingene i de ulike kommunene i tiden fremover.

Seks år gammel Mozart

I Mozart for hele familien møter publikum seks år gamle Wolfgang Amadeus Mozart. Hele hodet hans er fylt av toner, og han spiller og komponerer dagen lang. En natt blir pianoet hans stjålet, og ved hjelp av publikum og Kusinemus Harepus håper Mozart å finne igjen pianoet. Forestillingen spilles i Marnardal, Søgne, Lillesand og på Vegårshei.

Vi møter en seks år gammel Mozart.

En strykekvartett fra Kristiansand Symfoniorkester spiller musikk komponert av Ludvig van Beethoven. Nils Tore Brunvatne spiller Beethoven, som har mistet notene sine, og trenger barnas hjelp til å finne dem igjen. Det blir forviklinger, detektiv og masse moro med velkjent musikk i Beethoven har mistet notene. Forestillingen spilles på Evje, i Sirdal og i Kvinesdal.

Vi møter også Beethoven i en barneforestilling.

Pop og upop

Charlies Basuner har siden 1999 gledet sørlendinger med sine populære julekonserter. Nå byr de på et repertoar som speiler den lyse årstiden, der låtene hentes fra de siste 40 år med populær og upopulær musikk. Charlies Basuner ble født på Charlies Bar i Kristiansand, og føler seg mest hjemme på barer og kaféer. I år tar de turen til både Mandal, Grimstad og Arendal foruten Kristiansand.

Det blir enda mer aktivitet ut i regionen senere i høst. I slutten av oktober spilles Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt, i Birkenes, Evje, Byremo, Lindesnes, Bykle og Bygland før Kilden Vokalensemble inviterer til julekonserter i begynnelsen av desember.

 

Back To Top