fbpx
skip to Main Content
Vise Sykehuset

Vaksinemotstander innlagt på intensiven med corona – kan ha smittet hundrevis

Mannen takket nei til vaksine fordi han ikke tror på den. Nå ligger han på intensiven og kan ha smittet hundrevis av mennesker.

 

Akkurat nå har Sørlandet sykehus, avdeling Kristiansand, 14 pasienter innlagt med corona, hvorav 10 av dem ikke er vaksinert.

En vaksinemotstander (57), som er medlem av en av de store menighetene i Kristiansand og jobber med psykisk utviklingshemmede barn, har nå blitt alvorlig syk som følge av coronasmitte. I følge en ansatt ved Sørlandet sykehus skal pasienten ha jobbet med barn mens han visste at han var smittet med Covid-19. Nå ligger vedkommende på intensiv avdeling ved Sørlandet sykehus i Kristiansand. I følge avisens kilde, tror ikke pasienten på vaksinen, og står i fare for å miste livet som følge av det.

Back To Top