fbpx
skip to Main Content

Ny dagligvarekjede til Sørlandsparken

Den engelske dagligvarekjeden, Iceland, etablerer seg i Sørlandsparken før jul. De ønsker å tilby dagligvarer fra produsenter som du ikke finner i eksisterende butikker i Norge.

 

Iceland har etablert seg som en utfordrer til de tre andre store dagligvarekjedene som dominerer det norske markedet. Iceland skiller seg ut fra de øvrige aktørene ved å tilby en rekke produkter man ikke finner i andre butikker i Norge. Sortimentet er spesielt stort innen frosne produkter, men butikkene har også godt utvalg av tørrvarer og ferskvarer.

Større valgmuligheter

I butikkene finner man eksotiske varer fra hele verden, men også et godt utvalg av norske varer. Erfaringene viser at den norske forbruker har savnet et større vareutvalg i Norge. Sortimentet i mange av dagligvarebutikkene er veldig likt, og små leverandører har hatt vanskeligheter med å få innpass med sine varer hos de store dagligvaregrossistene. Iceland ønsker å gi forbrukerne større valgmuligheter, og gir plass til flere leverandører innen dagligvarehandelen i Norge.

Den nye butikken vil åpne i lokalene ved siden av Staples.

Dekker et behov

Kundene har gitt svært positive tilbakemeldinger, og salget viser at kundene i stor grad velger å kjøpe de nye varene, fremfor de mer kjente og tradisjonelle varene man finner i alle de andre dagligvarebutikkene, står det i en pressemelding som kjeden har sendt ut.

– Vi har vist at det er behov for en ny aktør innen dagligvare i Norge. Kundene ønsker større valgmuligheter, og vi er med vårt konsept et reelt alternativ til de tre andre aktørene som eier de andre dagligvarebutikkene i Norge. Når vi kommer til Kristiansand, vil vi nå et nytt attraktivt marked. Vi har i lang tid fått spørsmål fra kunder i området om vi ikke snart kan åpne en butikk her. Sørlandsparken er naturlig tyngdepunkt for handel i regionen. Vi er glade for å få lov til å åpne butikk i fine lokaler her, sier administrerende direktør Geir Olav Opheim.

Back To Top