fbpx
skip to Main Content
Oberst Dag Otto Lauritzen og major Kristian Ødegård er i gang med en ny serie med utgangspunkt i suksess-serien «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz/TV 2

Dag Otto Lauritzen med ny serie

Etter stor suksess med TV 2-serien «Kompani Lauritzen» er Dag Otto Lauritzen fra Grimstad i gang med en ny serie sammen med Kristian Ødegård, bygget over samme lest, der unge voksne skal få mulighet til en ny start i livet. Serien spilles inn til våren, og du kan delta.

 

I den nye serien skal unge voksne som sliter med overgangen til voksenlivet, og de forpliktelsene og ansvaret det medfører, få muligheten til en ny start og en ny kurs i livet. Gjennom et militært regime preget av orden og disiplin må de unge rekruttene gjennom en rekke øvelser der mestring, kameratskap og samhold står i fokus. Målet er at de skal lære å sette andre foran seg selv, erfare at man står sterkere sammen og få selvtilliten tilbake.

Ny og frisk start

Oberst og programleder, Dag Otto Lauritzen, gleder seg stort til å komme i gang med innspillingen.
– Jeg mener alle ville hatt stor personlig nytte av å ha vært i Forsvaret. Dessverre får ikke alle muligheten til det. Det er mange unge som sliter med å finne plassen sin i de voksnes rekker, med å fullføre studier, holde på en jobb, eller generelt tilpasse seg samfunnets normer og regler. Gjennom dette opplegget vil de få muligheten til å gjenoppdage seg selv, som forhåpentligvis vil gi dem en ny og frisk start når de kommer ut igjen, sier Lauritzen.

Militærdisiplin

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, har stor tro på at også den nye serien blir tettpakket med sjarme og mestringshistorier.
– «Kompani Lauritzen» er med god grunn blitt en av våre største seersuksesser, og nå ønsker vi å utvide universet med vanlige, unge voksne som har utfordringer med overgangen til voksenlivet. Gjennom hard militærdisiplin, samarbeid og forbrødring skal de unge rekruttene oppleve personlig mestring, og vi er sikre på at også denne serien vil by på humor, varme og historier som inspirerer, sier Haldorsen.

Nå ser TV 23 etter unge voksne mellom 20 og 28 år som sliter med motivasjonen til å sette fart på livet, og som kan tenke seg å delta. Søknadskjema finner du her: https://raggamuffincasting.wufoo.com/forms/saknadsskjema/

Serien skal i opptak våren 2022.

Back To Top