fbpx
skip to Main Content

Nyrik: – Aldri vunnet så mye som en tyggis

For fredagens millionvinner i Nabolaget lot ikke reaksjonene vente på seg da hun fikk Telefonen fra Hamar. Det ble latter og gråt om hverandre, og selv om det ikke ble en tyggis-premie denne gangen, burde 1 million kroner holde for ganske mange pakker fremover i tid.

 

Nabolagets aller gjeveste premie gikk fredag 29. oktober til en 54 år gammel kvinne fra Kristiansand. Hun hadde akkurat satt seg ned for å se en film, etter å ha sendt av gårde barna på aktiviteter, da Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 lyste opp mobilskjermen.
– Har jeg vunnet?, spør den spente kristiansanderen på spørsmål om hun har noen tanker om hvorfor vi ringer. Hun fortalte at hun nesten på slaget 18:00 hadde levert inn en Nabolaget-kupong.

Da Norsk Tipping kunne bekrefte at hun hadde vunnet, og det selveste hovedpremien i Nabolaget, hadde kvinnen først litt vansker med å ta inn over seg de gode nyhetene.
– Nei, du tuller. Jeg tror ikke det er sant.

Det skulle likevel ikke mye overbevisning til før gledetårene meldte seg.
– Nå begynner jeg å grine her. Jeg har ikke ord og er helt svett og skjelven. For en lykke. Fy søren. Jeg griner og bare er så glad. Jeg har aldri vunnet så mye som en tyggis, jeg, ler den overveldede Nabolaget-millionæren, som ønsker å være anonym.

Vinnermelding får hedersplass i stua

Kristiansandkvinnen visste allerede hva hun ønsket å bruke den nyervervede millionen på. Den skulle gå til nedbetaling av lån på huset.
Siden den ferske millionæren var alene da hun mottok vinnerbudskapet, skulle hun bruke litt tid på å pønske ut en lur plan for hvordan hun kunne overraske barna med den gode nyheten.
– Jeg må gjøre noe morsomt ut av det. De har høy humorfaktor, så her må det bli noe ordentlig, humrer hun.

Ellers hadde hun planene klare for vinnermeldingen som senere ville dukke opp i Norsk Tippings mobilapp.
– Den skal jeg ta bilde av, forstørre opp og henge på hedersplass på veggen i stua.

Før den tid skulle hun sette seg tilbake og la det det hele synke inn – med et lite glass rødt.
Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Back To Top