fbpx
skip to Main Content

Strømbrudd førte til kaos på flyplasser og for mobilkunder

Som følge av nettverksproblemer som rammet innsjekkingssystemer på flyplasser i Oslo, Bergen og Stavanger i morges, må flypassasjerer belage seg på små forsinkelser utover formiddagen.

 

Telenor opplyser om at problemene oppstod etter et strømbrudd klokka 07:45 i dag tidlig, men at problemet nå skal være løst.
Det var en nettverksfeil som slo ut innsjekkingssystemene til flere flyplasser, inkludert Gardermoen, Flesland og Sola, og som medførte forsinkelser i flytrafikken. Nettverket slo også ut internett-tilgangen til Telenors kunder, og mange mobilkunder er fremdeles ikke på nett. Downdetector bekrefter at det fremdeles rapporteres om nettverksfeil.

– Feilen ble rettet for en times tid siden, men vi ser at det fortsatt tar noe tid før alle opplever at alt fungerer som normalt igjen, skriver Telenor på Twitter.

– Det kan fortsatt gjenstå ringvirkninger og følgefeil, og vi jobber nå med å kvalitetssikre dette. Telenor fortsetter å overvåke trafikken for å sikre stabilitet. Vi beklager ulempene feilsituasjonen medfører, skriver de på Facebook.

Flesland melder om at flytrafikken er tilbake i rute, men at det fremdeles er litt køer.

Back To Top