fbpx
skip to Main Content
Henning Reme, markedssjef i Blå Kors Kristiansand, Terje Marcussen, daglig leder i IK Start og Arvid Solheim, daglig leder i Blå Kors Kristiansand, da avtalen ble presentert på Sparebanken Sør Arena.

Milliongave til Start via Blå Kors

Blivakker.no, som eies av Einar Øgrey Brandsdal, gir en milliongave til IK Start og inkluderer et samarbeid med Blå Kors Kristiansand. Avtalen innebærer at Blå Kors Kristiansand kan forvalte tusen billetter til hver av hjemmekampene som Start spiller på Sparebanken Sør Arena i 2022.

 

– Vi fikk beskjeden i går, og gleden stod i taket. Blivakker.no ønsker å gjøre noe for både Blå Kors Kristiansand og IK Start, og vil sponse oss med tusen billetter til hver hjemmekamp i 2022. Da vi fikk beskjeden i går, var det julaften igjen, og nå skal vi på fotballkamp, sier daglig leder Arvid Solheim, i fyr og flamme over avtalen, og hva dette betyr for det arbeidet som organisasjonen driver.

Kommer mange til gode

Han viser til at Blå Kors driver et omfattende arbeid i Kristiansand, med 12 ulike virksomheter, og hvor organisasjonen i fjor berørte rundt 70 000 mennesker gjennom det arbeidet som drives med utgangspunkt i Sørlandets hovedstad.
– Billettene skal komme deltakere, tidgivere (les: frivillige) og ansatte til gode. Mange av våre brukere har aldri hatt råd eller mulighet til å kunne gå på Start-kamp. Vi har i dag flere som bidrar med gaver, klær og utstyr. At brukerne våre kan få gode opplevelser, som igjen kan skape minner for livet, betyr mye mer enn vi er klar over, fremholder Solheim.

Han viser også til at avtalen er med på å bygge intern stolthet og bidrar til at Blå Kors Kristiansand i enda større grad kan gjøre kjent det arbeidet som drives.

Glede, glede, glede

Daglig leder i IK Start, Terje Marcussen, er også begeistret over modellen som gaven blir gitt etter.
– En slik avtale betyr mye også for vår del, både økonomisk, men også fordi avtalen innebærer at vi kan gjøre noe godt for andre mennesker. Da handler det om glede, glede, glede, slik Einar Øgrey Brandsdal av og til uttrykker det, hvor det er en glede for ham å kunne hjelpe. Det er en glede for Blå Kors som kan gjøre mer for sine brukere, og det gleder oss i IK Start.

– Slike avtaler inngås ikke så ofte. De fleste som ønsker å sponse, vil gjerne profilere eget firma, mens Einar Øgrey Brandsdal har et hjerte for dem som ikke har det så bra. Det er ikke så mange av hans kaliber på dette området, sier Marcussen.

Gir gode opplevelser

Henning Reme, markedssjef i Blå Kors Kristiansand, sier avtalen betyr mye for både deltakere, ansatte og Tidgivere.
– Dette betyr mye ikke minst for våre deltakere. Å ta del i opplevelsene på Sparebanken Sør Arena bidrar både til å gi mestringsfølelse og skape minner for livet. Mange av våre deltakere har aldri hatt råd til å prioritere å gå på Start-kamp. Nå kan vi gi mange muligheten til dette, fortsetter Reme.

Nå har organisasjonen en artig jobb å gjøre.
– Vi må jo sørge for at Blå Kors-gjengen markerer seg på en god måte under kampene, med jubelrop og sang. Det skal jo være gøy å gå på Start-kamp, og hvem vet, kanskje vi kan være så høylytte i vår støtte at vi kan gå supporterklubben i næringen.

Back To Top