fbpx
skip to Main Content

Disse holder åpent

Ettersom skjenkesteder nå har lov til å servere alkohol frem til 23:00, har byens puber og restauranter så smått begynt å åpne igjen. Her er en oversikt over skjenkesteder og restauranter med alkoholservering, og når de åpner igjen.

 

Flere av byens etablissementer har valgt å åpne dørene for spise- og drikkegjester. Selv om det er begrenset åpningstid grunnet skjenkestopp klokka 23:00, gir vi deg oversikten over hvem som åpner når.

 

Åpnet

Montana har åpnet igjen. Det samme har Hos Naboen. Big Horn Steakhouse kunne fra den 19. januar atter invitere spisegjester. Smag & Behag gjenåpnet den 20. januar.

La Famiglia åpnet 21. januar og har brukt den siste måneden på å pusse opp lokalene. Filosofen pub har utvidet med en ekstra åpningsdag for studentene, nemlig torsdagen.  Egon utvidet også sine åpningstider så snart nyheten ble gjort kjent.

Grenseløs, restaurantene på Caledonien, åpnet den 11. januar.

Mercado, Skagen Pub, Sjøhuset, Pieder Ro, Bakgården, Jonas B og Victoria åpnet den 14. januar.

Kombinat, Café Rasmus og Tollboden gjenåpnet 15. januar. Både Og åpnet 17. januar. Østsia den 19. januar.

Stengte ikke

Verken Amigos, Monsoon, Torvet Bistro, Peppes, Bønder i byen, Saigon Nam Nam, Mie Mie, Restaurant Østen, Slakter Sørensen, Bellini, Le Monde, Burger Bordello eller Herlig Land later til å ha holdt stengt. Grim Kinamat har kun hatt noe redusert åpningstid.

Venter med å åpne

Teateret skulle gjenåpne sin restaurant i morgen, men må avvente på grunn av at flere ansatte har havnet i karantene. De annonserte arrangementene vil likevel bli arrangert som planlagt, og baren vil da være åpen, skriver de på Facebook.

The Royal Corner annonserer at de åpner dørene igjen den 1. februar.

Tilstede Mat og mer håper på å kunne åpne innen siste helga før februar.

Harvey´s Sportsbar har foreløpig ikke meldt om gjenåpning.

Ifølge daglig leder ved Håndverkeren tar det en aktør av deres størrelse, en full uke å gjenåpne.
– Når FHI og Helsedirektoratet varsler en enorm smitteøkning fremover, med forventet smittetopp om bare få uker, avventer vi hvilke konsekvenser dette vil få på helsevesenet, som igjen styrer mye av restriksjoner og samfunnet for øvrig. Statsministeren var tydelig på at det kan bli nødvendig å stramme inn igjen dersom belastning og sykefravær i helsevesenet blir for omfattende. For første gang, og med god grunn, virker styresmaktene nå villige til å slippe smitten løs, og da synes vi det er fornuftig å vente til vi har mer kunnskap om hvordan denne strategien virker, noe vi burde vite et stykke inn i februar. Da vil det samtidig være enda flere vaksinerte og beskyttet mot alvorlig sykdom, som igjen påvirker tiltak, kapasitet i helsevesenet og muligens også innføring av corona-pass, skrev restauranten på Facebook den 14. januar.

Dolly Dimples nedlagt

Dolly Dimples på Fiskebrygga er lagt ned grunnet sviktende omsetning og høye strømpriser.

Sorry. No data so far.

Back To Top