fbpx
skip to Main Content

Gratis festival på Nodeland for ungdom 12-18 år

Denne helga inviteres ungdom i aldersgruppen 12-18 år til festival på Sygna på Nodeland.

 

– Festivalen er gratis, og det er nå tid for å melde seg på, sier Candasamy. Påmelding finner sted på https://bit.ly/3u5AeA3

Festivalen er et samarbeid mellom Knuden – Kristiansand kulturskole og AKKS, og varer en dag.
– Dette er en GRATIS to-dagers festival hvor man kan melde seg på en av disse workshop’ene; låtskriverkurs, bandkurs og musikkproduksjon, opplyser Candasamy.

Hver av dem fokuserer på alle delene av sitt tema. Her lærer deltakerne alt man trenger for å senere kunne bli enda bedre på egen hånd. Det blir tre opplegg som hver tilbyr en spennende introduksjon med dyktige instruktører og tilpasset opplegg slik at alle skal ha det gøy og lære masse.

AKKS er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for likevekt mellom menn og kvinner i musikkbransjen. For å oppnå dette jobber AKKS med å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd. AKKS Kristiansand driver musikkundervisning, kurs, øvingsrom, veiledning, medlemsfordeler, arrangementer, og har undervisningstilbud for alle fra åtte år og oppover, og holder til på Samsen.

Sorry. No data so far.

Back To Top