fbpx
skip to Main Content

Arrangerer jubileumskonsert med Kim Rysstad

– Vi inviterer til jubileumskonsert den 12. mai med Kim Andre Rysstad og Trym Bjønnes for å feire at Lions Club Søgne fyller 50 år. Overskuddet går til veldedighet, et sier Dag Efjestad i Lions Club Søgne.

 

Lions Club Søgne markerer at klubben er 50 år med en konsert. Kim Rysstad, er en Spellemann-nominert vokalist og kveder fra Setesdal, kjent fra MGP og Stjernekamp. Med seg har han gitarist Trym Bjønnes.
I 2017 ga Rysstad ut en kritikerrost juleplate i samarbeid med London Philharmonic Orchestra. Platen ble av NRK utropt som «En av tiårets fineste julealbum».
– Ettersom vi nå runder 50 år den 9. mai vil vi blant annet markere det med utdeling av midler til lag, foreninger eller andre som driver frivillig arbeid til gagn for andre, fremholder Dag Efjestad i Lions Club Søgne.

Under festen skal hele 250.000 kroner deles ut til lag og foreninger i Søgne.

Sorry. No data so far.

Back To Top