fbpx
skip to Main Content

Inviterer til bruktmarked lørdag

– Dette var bare så trivelig at dette vil jeg gjøre igjen, smiler Leif Arntzen, som inviterer til stort bruktmarked på Lund førstkommende lørdag.

 

Leif Arntzen forteller at han flere ganger var med på bruktmarkedet som ble arrangert i Posebyen. Siden har han vært på jakt etter noe tilsvarende uten å finne andre. Han tok derfor skjeen i sin egen hånd, fikk ordnet plass å være, i Industrigata 5 på Lund ved Coop Extra, la ut et arrangement på Loppemarkeder i Kristiansand på Facebook, og opplevde at henvendelsene bare strømmet på.

Første gangen kom det en 15 utstillere. Til lørdagens arrangement forventer han en del flere.
– Bruktmarkeder er i tiden. Det er miljøvennlig og bærekraftig, og det er mange som har noen liggende hjemme som de gjerne kan selge; smykker, møbler, klær, pyntegjenstander, sykler antikviteter og bilder. I tillegg er det sosialt, det er hyggelig og man treffer mange hyggelige mennesker, forklarer Leif Arntzen.

– Det er utrolig mange som har klikket av på at de ønsker å komme på arrangementet, fra Søgne og Lillesand, Grimstad og Arendal. Det hadde jo vært trivelig om det ble riktig så folksomt lørdag mellom klokken 10 og 16.

Han stiller selv med hjemmestekte vafler, kaffe og jordbær fra en bonde i Søgne.

– Nå skal jo været bli bra, så da må vi kose oss når vi kan. Går det som jeg håper, vil bruktmarkedet bli arrangert annenhver lørdag fremover, legger han til.

Back To Top