fbpx
skip to Main Content

Over 54.000 billetter solgt til Dyreparkens største oppsetning noensinne:

Kaptein Sabeltann går for gull

Det går mot rekorder i både antall solgte billetter og for størrelsen på årets kveldsforestilling med Kaptein Sabeltann. Endelig kan Dyreparken vise publikum showet som opprinnelig skulle vært vist sommeren 2020, nemlig “Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet”.

 

– Dette har vi arbeidet lenge for, og da er det veldig gøy å se at vi nærmer oss utsolgt. Vi forventer at de siste billettene vil ryke fort de kommende par ukene, sier Anniken B. Schjøtt som er Dyreparkens markeds- og kommunikasjonsdirektør.

Mange involverte

Årets nyskrevne forestilling er en storslått og spektakulær fortsettelse av ”Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt”. Showet hadde premiere i Kjuttaviga torsdag 7. juli med store og små sjørøvere.
– Dette er vår største oppsetning noensinne. Vi er 72 involverte foran og bak scenen. Det er nesten dobbelt så mange som før. I tillegg har vi et stort antall svært avanserte effekter og stunts. Det har vært en utfordrende reise, men nå står vi klare for å gi publikum en magisk opplevelse hele 25 kvelder i løpet av sommeren, bedyrer produksjonsleder Alf Ove Fremmersvik.

Havets Hemmelighet avsløres

”Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet” byr på spenning, latter, skuter i sjøslag, flyvescener, trolldom, magi, dramatisk musikk og fengende sanger. Her møter du Kongen på Havet i kamp med sine største rivaler og effekter du aldri har sett maken til. Havets Hemmelighet skal avsløres. Pinky og Sunniva i møte med verdens beste sjørøvergjeng: Langemann, Pelle, Pysa, Benjamin, Skalken. Alle jakter på gullet som Kaptein Sabeltann aldri klarte å glemme: Grusomme Gabriels skatt.
– Den lange perioden med skriving og forberedelser er endelig over, sier opphavsmann Terje Formoe.

– Vi har gått en lang vei for å komme dit vi er i dag. Jeg har skrevet ut noen av mine villeste fantasier. Teaterstaben, med Bjørn Sæter og Helen Vikstvedt i spissen, har gjort en fantastisk jobb for å virkeliggjøre disse fantasiene til et forrykende show. Nå gleder jeg meg til å ønske vårt kjære publikum velkommen til show i Dyreparken, avslutter Formoe.

Overraskelser venter

Hva som konkret gjør at årets forestilling blir mer spektakulær enn tidligere vil ikke Dyreparken si noe om – enda.
– Jeg kan love deg at du vil bli overrasket og få flere wow-opplevelser, avslutter en hemmelighetsfull markeds- og kommunikasjonsdirektør Anniken B. Schjøtt.

Årets forestilling spilles i Kjuttaviga i Dyreparken i Kristiansand til og med 4. august (mandager – lørdager).

Back To Top