fbpx
skip to Main Content

Kilden teater og konserthus med stort sommerprogram

I perioden frem til og med 6. august er det Sommer i Kilden, med en rekke gratisarrangement for store og små.

 

Onsdager: Gratis omvisning i Kilden kl. 13.00. Varighet 45 min. Oppmøte i foajé.

Lørdager: Gratis arrangement for barna kl. 13.00

Stand Up Fredag og konserter fra Fullriggeren Sørlandet servert med grillmat og drikke under bølgeveggen.

Torsdag 14. juli: Kilden Kultur: Utekonsert med Eva Weel Skram. I samarbeid med Fullriggeren Sørlandet rigges brygga foran Kilden med sitteplasser og grillmat, mens Eva Weel Skram sørger for å toppe stemningen fra Fullriggeren Sørlandet, som vil ligge ankret opp rett over kanalen ved Lagmannsholmen.

Fredag 15. juli: Kilden Kultur: Kl. 20.00: Stand Up Fredag. På scenen: Therese Alvseike (konferansier), Fredrik Landmark, Tommy Premak, Johannes Blåsternes, Trine Lise Olsen.

Torsdag 22. juli: Kilden Kultur: Kl. 20.00: Utekonsert med Odd Nordstoga fra Fullriggeren Sørlandet rett utenfor Kilden Teater og Konserthus.

12. juli kl. 13.00: Flickan i Haavanna 100 år – jubelforestilling – Taubes ballader og duetter, med Peter Wemö og Stine Solberg Løvdal.

14. juli kl. 13.00: Point. «Be your own icon! An example for the rest. Watch the consequences of being yourself!»Den tekstlinjen representerer essensen av Points visjon. Målet deres er å inspirere mennesker til å føle seg bra med seg selv og å se den enorme verdien av personlig utvikling.

16. juli kl. 13.00: Improvisert sommerferie. Fredrik og Thomas (kjent fra Bare Flaks) spiller improviserte små historier på fri fantasi og forslag fra publikum. Lekent og tøysete improteater for både barn, eldre barn og voksne barn. Er det cowboyer på mars? Kan dinosaurer stå på vannski? Blir dette gøy? Svaret er ja, ja og hipp hurra!

19. juli kl. 13.00: Thomas Jenssen. Nykommeren Thomas Jenssen er en artist proppet full av energi, glitter og glede! Ikledd paljetter og iskremkostymer synger han kompromissløs om sex, godteri og rockn’roll, men også om angst og ubesluttsomhet i form av treffsikre ballader.

21. juli kl. 13.00: Paulin Voss. Paulin Voss har bakgrunn som klassisk cellist og har deltatt på mer enn 90 norske og utenlandske plate innspillinger. Med eget band har hun turnert Norge fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord.

23. juli kl. 13.0: «Drageskogen» er en nyskrevet teaterforestilling for barn i alderen 4 – 7 år, som har vagt stor begeistring hos publikum. Forestillingen er full av sang, rytmer og musikk, og gjennom aktiviserende deltagelse inviteres publikum til å delta for å bekjempe skumle dyr og feire store seiere.

26. juli kl. 13.00: Country Cult er Norges kanskje minst omtalte, mest mystiske køntriband. Her er det snakk om rimelig klassisk country som minner om den bestefaren din likte på 60-tallet da han var arbeidsinnvandrer i Brooklyn.

28. juli kl. 13.00: Ole Mustad Band er en gjeng på åtte karer fra det kjære Sørlandet. De har som mål å verne om den gode, og ekte musikken. Bandet spiller aller mest i sjangerne blues, rock, og disco fra 60, 70 og 80 tallet.

30 juli kl. 13.00: Bamsekonsert er tilbake! Bli med Trine inn i en magisk verden av eventyrfigurer og kjente melodier. Her vil du få møte Vaiana, Ariel, Nøtteliten og mange flere du kjenner fra før! Ta med deg bamsen din, mamma, bestemor eller noen andre du liker å synge med.

2. august kl. 13.00: Åsmund Solberg er gitarist og pedal steel gitarist. Han har studert jazz/impro ved UiA og musikkhøyskolen i Gøteborg og arbeider parallelt med folkemusikk fra Agder. De siste årene har han vært aktiv med den spellemannsnominerte duoen Flottorp/Solberg. I Sommer i Kilden vil du se han helt alene på scenen, der ideer og tolkninger får fritt spillerom i et lydlandskap som strekker seg fra gamle gårder til hemmelige nattklubber.

2. august kl. 13.00: Anfiee. Amalie Eldnes (25 år) står bak pseudonymet ANFIEE. Hun er en låtskriver, artist og komponist fra Halden. ANFIEE // Amalie skriver for å sette søkelys på samfunnsproblemer og mental helse. Med tekst i fokus blander hun sjangre som pop, soul og et hint av jazz for å danne sitt eget sound.

4. august kl. 13.00: Teaterworkshop med UngdomsKilden. Er du nysgjerrig på hvordan det er å drive med teater?
UngdomsKilden inviterer ungdom fra 13-18 år til teaterworkshop. Kom å prøv teaterlek, sammen med oss. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Arrangementet er gratis og en del av Sommer i Kilden.

20. juli – 24. juli: Peer Gynt i Fjæreheia.

Det Norske Ibsenkompaniet gjør sitt inntog i Fjæreheia, Grimstad. Med en intenst visuell Peer Gynt som begynner etter mørkets frembrudd meisles Ibsens permanente stempel inn i fjellveggen.

6. august kl. 13.00: Foajéen i Kilden: Dingle som en kringle. I Dingle som en kringle henter Karin Moe Hennie frem aktivitetsversene fra boken med samme navn, og spiller dem ut med tilhørende bevegelser. Hva kan kroppen vår gjøre? Enkelte deler av kroppen er rare. Hvorfor er det slik? Hva om kroppen hadde vært annerledes?

6. august kl. 18.00 i Konsertsalen: Ungdomssymfonikerne med Tabita Berglund. Den spellemannspris-nominerte dirigenten Tabita Berglund, leder Ungdomssymfonikerne gjennom et variert og spennende program som blant annet inneholder et av musikkhistoriens mest omtalte verk; Vårofferet av Stravinskij.

Back To Top