fbpx
skip to Main Content

Restaurantanmeldelse

Et velkomment restaurant-tilbud

Restaurant Skrubbsulten har lenge vært en del av Tinnheia Torv. Nylig åpnet restauranten en avdeling i Marvika Torv på Lund, i lokaler de selv fikk utforme, i direkte tilknytning til det nye pulserende bo- og handleområdet.

 

På en solskinnsdag kan man sitte i sola og nyte en utepils og en bedre middag. Det finnes få andre restauranter i Kristiansand med et mer urbant preg enn Skrubbsulten. Da snakker vi ikke bare om den trendy utformingen og det moderne inventaret, men også om drabantby-følelsen som preger området.

Ettersom god meksikansk mat ikke er enkelt å få tak i, gikk vi for en burrito. Den ankom bordet på rekordtid og så umiddelbart fristende ut i all sin fargeprakt. På tallerkenen låt to ostegratinerte wraps med fyll, under en raus salat. På siden lå en håndfull nachos-chips samt begre med rømme og salsa.

En burrito er en lefse fylt med forskjellige godsaker, men siden denne var ovnsgratinert, heller vi mer mot å kalle dette en enchilada. Uansett var det velsmakende. Jalapenosen bidro med en kraftig smak uten at det ble for sterkt. Kjøttdeigen var ikke for fet – prima vare, og det hele var sparsommelig krydret. God meksikansk mat skal ikke være for salt. Salsa-sausen tilførte nemlig plenty med nyanser til smaksbildet, mest av sødme som seg hør og bør, sammen med rødkålen og cherry-tomatene i den overraskende friske og sprø salaten.

For å toppe et ellers deilig måltid, kunne tilbehøret inkludert noe guacamole, men restauranten får godt skussmål for denne. Anbefales!

Back To Top