fbpx
skip to Main Content
Porsche Mobil 1 Supercup, Silverstone 2022 #21 Roar Lindland (N, Pierre Martinet by Almeras)

Lindland leder an i Porsche Supercup

Etter at tre av åtte runder er kjørt i årets Porsche Supercup, leder Roar Lindland ProAm-kategorien med 16 poeng. Til helgen håper han å øke ledelsen ytterliggere når sirkuset besøker Red Bull Ring i Østerrike.

 

Roar Lindland startet sesongen med seier både på Imola og i Monaco, men fikk en litt vanskeligere helg på Silverstone forleden helg.
– Ja, det er rart med det, men vi hadde vært på Silverstone for å teste bare noen dager før. Da fikk jeg virkelig godfølelsen, men når vi kom tilbake sammen med Formel 1 var banen helt annerledes og all godfølelse forsvant, forklarer Roar Lindland.

I tillegg ble kvalifiseringen en vanskelig affære da været gjorde det utfordrende med å finne rett oppsett.
– Ja, vi bommet maksimalt på kvalifiseringen og måtte starte langt bak i løpet, men i løpet gikk det bedre. Jeg kjørte meg opp til en andreplass i ProAm, og plukket viktige poeng.

Det var britiske Aaron Mason som vant på Silverstone, men han har hatt en vanskelig start på sesongen og ligger på en fjerdeplass sammenlagt. Bak Lindland på sammenlagtlista i ProAm finner vi franske Clement Mateau, mens Philip Sager fra Østerrike ligger på tredjeplass, kun tre poeng bak Mateau.

Back To Top