fbpx
skip to Main Content

Sprer sommerstemning langs Norgeskysten

Er det en ting vi har savnet en stund så er det den gode sommerstemningen. Å møtes for en kald en, med gode venner og bra musikk, og synge til «den samme j*vla sangen» som alltid lover allsang og god stemning. Postgirobygget, De Lillos og Di Derre leverer som alltid, og der de gir seg, der leverer Vidar Villa med glans!

 

Det er lørdag formiddag, det er solbrillevær og liv i Arendal by, og vi har fått gleden av å delta på Vidar Villas Sommerturne denne idylliske sommerdagen. Vidar Villa har gjort seg opp litt av et navn de siste årene, og er i dag en av landets største norskspråklige artister. Med egenkomponerte norske «Good-vibe» låter blander han inn gode gamle tidløse sommerslagere og høy partyfaktor, som åpenbart er en suksessoppskrift. Spesielt nå i vår første koronafrie sommer på noen år.

Skapt en tradisjon

Turneen følger Vidar Villa og kulturbåten MS Bjørvika langs Norgeskysten, og fortsetter fra Arendal til Tvedestrand, Grimstad, Lillesand, Kristiansand, Mandal og videre langs kysten de neste dagene.

Båtturen startet egentlig som et substitutt for kansellerte festivaljobber i 2020, og resulterte i fem uker på en flytende scene med utsolgte konserter langs hele Norgeskysten. Vidar Villa forteller at med det var en tradisjon skapt, og med årets nye muligheter lover de Norges feteste flytende konsertvenue og en unik konsertopplevelse med høy sommerfaktor.

Max sommerstemning

Før konserten kan du bli med Vidar på et eget Vorspill om bord på ferjen MS Bjørvika. Der lover han «Max sommerstemning», god musikk og noe godt i glasset mens han varmer opp til konsert med litt mingling og en hyggelig prat. Selv forteller Vidar Villa at han gleder seg stort til de neste dagene langs Sørlandskysten.

  • Det er så sjukt gøy å være tilbake på Sørlandet. Det er alltid god stemning her, veldig mye bra folk og veldig vakkert. Båten er et lite sirkus i seg selv, og siden vi kan ha konserten på land i år kan vi ha veldig mye mer folk. Dette blir skikkelig bra, forteller han.

Hele programmet og billetter til Vidar Villas store sommerturne finner du på Eventim.no, og ja det anbefales!
God sommer!

Vidar Villa byr opp til god musikk og max sommerstemning på sin sommerturne langs Norgeskysten denne sommeren.
Back To Top