fbpx
skip to Main Content

Ny stor gratiskonsert i Vedderheia

– Etter to år med nedstengninger, restriksjoner og avlyste arrangementer, gleder vi oss ekstra til å arrangere Vedderheikonserten for niende gang. Konsertdatoen i år er mandag 29. august kl. 17:00 – 20:00.

 

Det var mye smil og latter da arrangementskomiteen møttes for å ta en oppsummering på planene for årets konsert så langt. Endelig, etter tre års pause, kan endelig den populære konserten som trekker et stort publikum endelig arrangeres på nytt.
– Dette har vi virkelig ventet på, sier Inger Dahl Frantzen, Arne-Kristian Dalen, Christoffer Kaddan, Karl Erik Granberg, Harald Sørbye, Anja Kalsvik Braaten, Jan Inge Alver og Ranveig Abrahamsen.

Publikumsrekord

Da konserten ble arrangert forrige gang i august 2019, ble det satt en solid publikumsrekord. Nærmere tusen personer kom da velforeningen i Vedderheia hadde invitert til konsert, mange aktiviteter for hele familien og god mat. Det var en tilnærmet dobling fra antall besøkende fra 2018.
– Vi håper jo å gjenta suksessen i år, tusen besøkende må jo være et godt mål, smiler Arne-Kristian Dalen.

Vero Noha og Stian Aamodt

Til årets konsert kommer Vero Noah (Veronica Andersen). Den unge artisten fra Froland har opparbeidet seg en solid posisjon. Noah som nå er blitt 22 år, høstet mye positiv omtale for sin deltakelse under UnderStreet 2019. Musikken er en blanding av soul, R&B og akustisk folk, og da hun turnerte sammen med Sofia Aarvik i 21017, vakte hun internasjonal oppsikt. I mai 2018 slapp hun singelen «Fragile» sammen med Numa Edema.
Også Stian Aamodt fra Søgne blir å se på scenen 29. august. Stian er i ferd med å skape seg et godt navn. Låtene hans er blitt avspilt flere tusen ganger, og det er mange som har satt pris på Stian og den akustiske pop-genren han har valgt.

Du kan høre Stians singel «I met your eyes» her:

Stian Aamodt – I met your eyes (official music video) – YouTube

Låten hans «This is what it feels like», kan du se og høre her:

(20+) Facebook

Et godt naboskap

DJ for konserten blir Tobias Lund. Stian Berg Aasen blir kveldens konferansier.
– Det er godt å bo på Vedderheia. Naboskapet er noe helt spesielt. Konserten er en fin anledning til å samles, til å gjøre nye bekjentskaper, og å ha det hyggelig sammen, sier Jan Inge Alver.

Konserten er en aktivitetsdag for hele familien.
– Her kan alle komme, om man bor andre plasser i Søgne enn Vedderheia, bor i Greipstad, Mandal eller Kristiansand. Konserten er åpen for alle, og den er gratis, sier Anja Kalsvik.

Det er ikke bare på en aktivitetsdag som dette at beboerne samles. De har gjort mye sammen flere ganger. Det er blitt gjennomført flere dugnader som blant annet har resultert i stor lekeplass, fotballbane, turløyper, bmx-bane, trimløyper og gapahuk.

Mange aktiviteter

På selve dagen blir det hoppeslott og ansiktsmaling. Søgne Turnforening skal opptre. KK Sør (karateklubben) skal presentere seg. Nullvisjonen kommer og har fokus på trafikksikkerhet. Det blir konkurranser for hele familien, og det blir selvsagt mat og drikke.
– Slakteren i Søgne selger grillmat av topp kvalitet. Barn og unge selger hjemmelagde kaker, is, brus, kaffe og popcorn, forteller Ranveig Abrahamsen.

Vedderheia velforening er arrangør, men arrangementskomiteen streker under at dette hadde ikke vært mulig å få til, uten masse hjelp fra frivillige, venner og naboer.
– Arrangementet hadde heller ikke vært mulig å gjennomføre uten et bredt knippe på sponsorer og samarbeidspartnere, sier Inger Dahl Frantzen.

Repstad Anlegg og eiendom er med som hovedsponsor og gjør dette mulig. Mur i Sør, Mygg i Sør, FT Bygg, Sparebanken Sør og Agder Rørspyling er også med som sponsorer. Velforeningen har også søkt og fått midler fra Kristiansand kommune gjennom driftsmidler fra bydelsfondet.

Back To Top