fbpx
skip to Main Content
Kilden Teater

Inviterer til 10 års bursdagsfest

For å markere Kildens ti-årsjubileum, ønsker Kilden publikum velkommen til en storstilt festaften lørdag, 3. september

 

– Det er utrolig moro at så mange har lyst til å få med seg denne konserten, og nå har vi fått muligheten til å frigjøre noen ekstra billetter, blant annet på første rad. Så, her er det bare å kaste seg rundt, sier leder for Kilden Kultur, Daniel Stamnes.

Åpner kl. 18:00

Det spares ikke på kruttet denne kvelden.
– Dørene åpner klokka 18.00 med rød løper, velkomstdrink og deilige toner fra jazz-bandet Kristiansand Jazz Collective. For å gjøre kvelden komplett, kan vi friste med en smakfull tre-retters middag i Frihavn Restaurant før konserten, legger Stamnes til. Vel inne i konsertsalen venter en konsert med den verdensberømte jazz-vokalisten Gregory Porter og vårt eget Kristiansand Symfoniorkester. Dette blir magisk, sier han.

Porters varme barytonvokal og musikk som grenser mellom jazz, soul og gospel har vunnet ham to Grammy-priser for beste jazz-album. Han har flere ganger blitt sammenlignet med hans store forbilder, Stevie Wonder, Nat King Cole og Donny Hathaway.

Livemusikk i foajéen

Etter konserten fortsetter kvelden i foajéen med mer live-musikk og jubileumsstemning.
– La oss sammen feire alle de vakre øyeblikkene vi har delt i dette fantastiske bygget de siste ti årene.

De aller siste billettene til Festaften med Gregory Porter og Kristiansand Symfoniorkester er nå lagt ut. Det meste tyder på fullsatt sal.

Den verdenskjente jazz-sangeren vekker interesse hos publikum, både 3. september i Kristiansand og påfølgende dag på Operaen i Oslo. De aller fleste billettene er revet bort begge steder, men leder for Kilden Kultur, Daniel Stamnes, kan fortelle at det fremdeles er muligheter for å sikre seg sin plass i Kristiansand.

Gjør to konserter i Norge

Gregory Porter gjør to eksklusive konserter i Norge i 2022. De er begge sammen med Kristiansand Symfoniorkester og de er begge for å markere Kilden teater og konserthus’ 10-årsjubileum. I Kilden inngår konserten i et større opplegg, der publikum inviteres til en helaften i landsdelens storstue. Daniel Stamnes håper og tror på en staselig kveld 3. september.

 

Back To Top