fbpx
skip to Main Content

Lag din egen lykt i papir

Nå som det begynner å bli litt mørkere på kveldene er det koselig å tenne litt levende lys. Denne fine lanternen kan du lage hjemme helt selv. Den er morsom og enkel å lage, og tar kun noen få minutter.

 

Du trenger: Syltetøyglass eller lignende, A4-ark, saks, telys eller lyslenker og lim eller tape

 

 

Slik gjør du:

 

Finn frem A4 ark. Du kan velge om du vil tegne mønster på selv, et farget ark, eller om du vil bruke et mønstrete ark kjøpt i butikk.
Klipp til A4-arket slik at det er litt høyere enn syltetøyglasset. Dette er viktig, så ikke papiret tar fyr om du bruker telys.
Brett så arket i to på midten og klipp hakk inn mot midten slik som på bildet. Endene på arket limer du så sammen slik at de passer rundt syltetøyglasset. Når du «dytter» arket nedover, kommer det fine mønsteret frem. Husk å feste toppen til glasset så det holder seg.
Back To Top