fbpx
skip to Main Content
Tobias Severinsen er full av lovord om de nye lokalene til Knuden - Kristiansand kulturskole har fått i det nye Søgne skole- og idrettssenteret på Tangvall.

Knuden i nye lokaler på Tangvall: – Det er blitt vanvittig bra

– Det er bare blitt utrolig fint. Tobias Severinsen er en av elevene ved Knuden – Kristiansand kulturskole, og han er svært godt fornøyd med at kulturskolen nå har flyttet inn i flunkende nye lokaler i Søgne skole- og idrettssenter på Tangvall.

 

Tobias har markert seg som sanger og artist. Han begynte tidlig å opptre, noe som ikke har gått upåaktet hen. Han har de to siste somrene vært hyret inn for å spille Pinky på Kaptein Sabeltann-forestillingene i Kristiansand Dyrepark.

Sin musikalske utdannelse har han blant annet fått som elev ved Knuden – Kristiansand kulturskole.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Liisa Kristina Tuomaala og familien har flyttet til Kristiansand fra Hammerfest for å bli bydelskoordinator for Knuden – Kristiansand kulturskole i Søgne og Greipstad.

– Jeg tar piano her i Søgne og får sangundervisning i byen, sier han.

Han sier videre han er blitt utrolig imponert over de nye lokalene som Knuden – Kristiansand kulturskole nå har flyttet inn i.

– Det er bare et så utrolig fint bygg. Vi som er elever ved Knuden – Kristiansand kulturskole er så heldige som kan få undervisning i slike lokaler, sier Tobias Severinsen.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Bandrommet.

– Det har vært travle dager. Det er mange brikker som skal falle på plass, sier Liisa Kristina Tuomaala. Hun er bydelskoordinator og ansatt ved Knuden – Kristiansand kulturskole med ansvar for tilbudet som gis til de rundt 200 barn og unge fra Søgne som er elever ved kulturskolen.

– Jeg trekker i trådene, har nær dialog med både ungdomsskole og videregående skole, og er også arrangementsansvarlig de gangene kulturskolen inviterer til konserter og andre fremføringer, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Piano er bare ett av flere instrumenter det gis undervisning i.

Lokalene er innholdsrike, med flere musikkrom, pianorom, gitarrom, bandrom og annet, hvor alt er bygd og tilrettelagt for formålet: Å gi en så best mulig undervisning som mulig i lokaler som er tilpasset bruken og aktiviteten.

Det er et allsidig tilbud som gis; piano, cello, bratsj, fiolin, sang, bandinstrumenter (trommer og bassgitar), kunst og håndverk, teater, treblåserinstrumenter og dans.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I auditoriet ligger alt til rette for å kunne gjennomføre konserter og andre fremføringer.

Mulighetene er mange. I lokalene er det et eget studio hvor det er mulig å kable fra bandrom hvor man kan spille og også ta opp opptak både av undervisning og konserter som måtte finne sted i et av de andre rommene, eller fra auditoriet.

– Dette er et signalbygg for hele Søgne, og et bygg som vil bety mye for mange, sier Liisa Kristina Tuomaala.

Tobias Severinsen er full av lovord om de nye lokalene til Knuden – Kristiansand kulturskole har fått i det nye Søgne skole- og idrettssenteret på Tangvall.
Back To Top