fbpx
skip to Main Content
Tor Marius Markussen er leder for 17. mai-komiteen i Greipstad. Her fra 17. mai-feiringen i 2022.

Planleggingen av årets 17. mai-feiring i Greipstad er godt i gang

– Nå er vi godt ut i det nye året, og den nye 17. mai-komiteen for Songdalen er nå godt i gang med planlegging av årets feiring på Greipstad. Det sier leder for komiteen, Tor Marius Markussen.

 

I år er det foreldre fra 6. og 8. trinn med som ansvarlig for arrangementet, sammen med blant andre frivillige fra GIL Håndball, Songdalen Frikirke, Greipstad menighet og Songdalen skolekorps.

Tor Marius Markussen er leder for komiteen, sammen med Steffen Aarhus som nestleder og Elin Aarhus som svært dyktig og erfaring rådgiver.

– Vi planlegger for en stor og flott feiring på Fagermoen, med det tradisjonelle skoletoget, 17. mai-talere, underholdning og musikkorps, leker, kiosksalg og aktivitetsboder. Været er det vanskelig å garantere, men vi planlegger naturligvis på skikkelig deilig solvær og mange glade barn og voksne som publikum, sier Tor Marius Markussen.

Årets ildsjel

Programmet er fortsatt under utarbeidelse, men Markussen oppfordrer selvsagt alle skoler og barnehager i Songdalen til å være klar for å gå i tog.

– Og alle frivillig lag og foreninger er hjertelig velkommen til å melde seg på borgertoget, hvor de kan vise seg frem for publikum og besøkende, sier han.

Sist, men ikke minst videreføres kåringen «Årets Ildsjel i bygda». Prisen Årets ildsjel skal tildeles en person som har utmerket seg gjennom sitt engasjement og innsats for frivilligheten i bygda.

Markussen sier det er hundrevis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig arbeidsmengde for sine lag og foreninger. Barn og voksne i Greipstad er helt avhengig av slike ildsjeler, og prisen.

– Årets ildsjel deles ut i ærbødig takknemlighet til dem som ved sitt frivillige arbeid bidrar for å holde hjulene i gang, sier Markussen.

Kriterier for å vurderes som Årets ildsjel:

  • Vedkommende har gjort en solid innsats med dugnad og frivillighet
  • Det kan være i en organisasjon, velforening, lag eller annen type klubb (ikke politiske partier)
  • Hun/han kan ikke være ansatt i eller lønnet av den aktuelle foreningen
  • Frist for innsending av navneforslag innen 10. mai og kan sendes t il tm_markussen@hotmail.com

 

Back To Top