fbpx
skip to Main Content
Lørdag kveld mottok Øystein Tjomsland prisen som Årets trener under den årlige hestegallaen på Sørlandets Travpark. 51-åringen passet på å takke alle sine dyktige medarbeidere for fremgangene i sin takketale. På bildet Øystein Tjomsland sammen med samboer Vilde Abusdal. Foto: Karina Aanonsen.

Øystein Tjomsland kåret til Årets trener

Øystein Tjomsland mottok lørdag kveld prisen som Årets trener i Agder under den årlige hestegallaen på Sørlandets Travpark.

 

Etter en 2022-sesong som innbragte over 18 millioner kroner innkjørt i premiepenger og klassiske seire som både Kriteriet og Derby var det aldri noen tvil om hvem som skulle stå igjen som vinner av trenerkategorien i landsdelen vår.

En jury bestående av travjournalister, travtrenere og travlagene i Agder var samstemte i sine vurderinger, og Øystein Tjomsland kunne motta prisen sammen med sitt team foran et feststemt gallapublikum. 51-åringen fra Søgne benyttet anledningen til å hylle sine medarbeidere i takketalen.

– Vi har etter hvert opparbeidet oss stor kompetanse i teamet, et lag bestående av både unge og mer erfarne medarbeidere. Jeg har troen på at vi skal fortsette å utvikle oss i årene fremover, og vi har en veldig spennende stamme av talentfulle hester å jobbe med, fortalte Tjomsland, som nå trener nærmere 200 hester på begge sider av grensen.

Fremgangene på gallaen på Sørlandet lørdag etterfulgte forrige helgs gallaarrangement på Tjomslands andre hjemmebane, Bergsåker utenfor Sundsvall i Sverige. Der hentet Tjomslands hester hjem fire av prisene.

Lørdag kveld mottok Øystein Tjomsland prisen som Årets trener under den årlige hestegallaen på Sørlandets Travpark. 51-åringen passet på å takke alle sine dyktige medarbeidere for fremgangene i sin takketale. På bildet Øystein Tjomsland sammen med samboer Vilde Abusdal. Foto: Karina Aanonsen.
Back To Top