fbpx
skip to Main Content

Populære Cars–bikes and coffee starter i kveld

– Vi kjører i gang 2023-sesongen torsdag 29. april. Årets første Cars- Bikes and Coffee i Høllen starter klokken 18.00.

 

Per Pouls ser frem til sesongstarten av dette populære arrangementet som trekker et stort publikum, faktisk fra hele Sørlandet. Som alltid pleier det å være en god schwung over treffene.

Cars – bikes and coffee er motorfolkets festdag, med de grommeste Ford Mustangene, de flotteste veteransyklene, Harley Davidson av alle typer og størrelser, nyere Corvetter, Porscher, Chevroleter, men også mopeder, racingbiler, velholdte veteranbiler, og mye mer.

Populært

Det startet for ni år siden. Per Pouls og Hans Tore Tangerud hadde lyst til å invitere bil-, MC- og motorfolket til treff. Det begynte i det små, til at treffet på en god dag kan trekke mellom 150 og 160 personer som stiller med sine ulike kjøretøy.
Dette er et treff for alle som ønsker det. Om man har ny bil eller MC, gammel bil eller MC, eller noe midt imellom, spiller ingen rolle. Det er alltid stas når motorfolket møtes.

Torsdag starter Car, bikes & coffee opp igjen, med sesongens første treff, i Høllen.

Deltakere fra hele Sørlandet

Cars- bike and coffee-treffene arrangeres hver torsdag gjennom sesongen. Etter hvert som deltakelsen har økt, er Høllen et perfekt sted å møtes. Der er det god plass, lett å komme til og samarbeidet med Nærmat-butikken er svært godt. Det gjør det mulig at de som ønsker det kan få anledning til å ta seg en rundtur for å beskue kjøretøyene som er med.

Mange kommer langveis fra for å delta, fra Lillesand, Arendal, Tvedestrand, Lindesnes, Vanse, Eiken, Mandal, Marnardal, Kristiansand, Greipstad, Søgne og Lyngdal som noen eksempler, forklarer Pouls. Cars- Bikes and Coffee er et internasjonalt tilbud som er i vekst. Tangerud og Pouls var blant de aller første her til lands som kunne invitere til et slikt treff.

Ut fra deltakelsen å dømme, både i fjor og årene forut, er det et stort og interessert publikum som kommer, noe som viser at slike treff så absolutt noe for seg. Cars – bikes and coffee er en ypperlig anledning til å få se hva som rører seg i miljøet. Publikum får se biler og motorsykler som man kanskje ikke ser så ofte, og for dem som har litt dilla, blir slike treff som en festdag å regne.

Per Pouls (t.v) og Hans Tore Tangerud startet Car – bikes and coffee for ni-ti år siden.

 

 

 

Back To Top