fbpx
skip to Main Content
Kristiansand kommune lyser nå ut syv nye tilskuddsordninger, og inviterer lag og foreninger til Drop-in for å fylle ut søknadene på en riktig måte.

Stort temamøte for frivillige organisasjoner

Kristiansand kommune inviterer alle frivillige lag og organisasjoner til stort temamøte på Tangvall bibliotek onsdag 24. mai kl. 17.00, og i Kristiansand rådhus 23. mai samme tid.

 

Camilla Klungland Ousdal som er spesialkonsulent i Frivillighetsenheten i Kristiansand kommune opplyser at tema for møtet blir flyktninger og integrering, hvor det vil bli gitt et situasjonsbilde for arbeidet som drives og støtteordningene som gis.

Det blir rom til å stille spørsmål, dele egne erfaringer og å delta i diskusjonen.

 Kristiansand kommune informerer også om;

– Vi gleder oss til å se Jens Bjørneboes plass fylt opp av alle flotte i frivillige organisasjoner igjen!, sier Camilla Klungland Ousdal.

Mer informasjon kommer. Les mer her: https://www.kristiansand.kommune.no/navigasjon/innbyggerdialog-og-frivillighet/frivillighet/frivilligfestival/

  • At lag og foreninger kan legge inn sine egne aktiviteter i kommunens aktivitetskalender på kristiansander.no. Les mer her om kriterier og om hva lag og foreningene må sende til kommunen for at kommunen kan legge dette inn i kalenderen: https://www.kristiansander.no/omoss

Påmelding til møtet 23. mai og 24. mai skjer via epost frivillighet@kristiansand.kommune.no – innen 21. mai, med navn på påmeldte og hvilket møte man melder seg på.

Back To Top