fbpx
skip to Main Content

Stort temamøte for frivillige organisasjoner

Kristiansand kommune inviterer alle frivillige lag og organisasjoner til stort temamøte på Tangvall bibliotek onsdag 24. mai kl. 17.00, og i Kristiansand rådhus 23. mai samme tid.

 

Camilla Klungland Ousdal som er spesialkonsulent i Frivillighetsenheten i Kristiansand kommune opplyser at tema for møtet blir flyktninger og integrering, hvor det vil bli gitt et situasjonsbilde for arbeidet som drives og støtteordningene som gis.

Det blir rom til å stille spørsmål, dele egne erfaringer og å delta i diskusjonen.

 Kristiansand kommune informerer også om;

– Vi gleder oss til å se Jens Bjørneboes plass fylt opp av alle flotte i frivillige organisasjoner igjen!, sier Camilla Klungland Ousdal.

Mer informasjon kommer. Les mer her: https://www.kristiansand.kommune.no/navigasjon/innbyggerdialog-og-frivillighet/frivillighet/frivilligfestival/

  • At lag og foreninger kan legge inn sine egne aktiviteter i kommunens aktivitetskalender på kristiansander.no. Les mer her om kriterier og om hva lag og foreningene må sende til kommunen for at kommunen kan legge dette inn i kalenderen: https://www.kristiansander.no/omoss

Påmelding til møtet 23. mai og 24. mai skjer via epost frivillighet@kristiansand.kommune.no – innen 21. mai, med navn på påmeldte og hvilket møte man melder seg på.

Back To Top