fbpx
skip to Main Content

Bestselgeren lages fersk for deg

Chop suey er en populær rett, og det er den aller mest populære retten ved Grim Kinamat.

 

Mens større restauranter gjerne lager svære spann klare for å selge utover dagen, lager Grim Kinamat maten fersk for deg ved bestilling. Porsjonene er rause, og større enn hvordan det kommer frem på bildet. Du velger kjøtt-type selv, før Lily eller en av hennes medarbeidere går kjapt i gang med å lage maten. Ettersom dette er bestselgeren, er den blitt perfeksjonert gjennom Lilys 20 år bak disken. Her kan du spise, ta med hjem, eller få levert på døra.

Grønnsakene er sprø og friske mens kjøttet er velsmakende og mørt. Risen er dampende het og aldri tørr. Her er ingenting overlatt til fantasien din; du ser hva du får, og du smaker hva du ser. Dette er ordentlig mettende og godt, spesielt på kalde dager – en klassiker som aldri skuffer.

Sausen er jo en viktig ingrediens her, og den er alltid god. Salt – men ikke altfor salt.

Konklusjon: Anbefales varmt.

Back To Top