fbpx
skip to Main Content
Allsangkonsert i Eplehagen med et variert repertoar.

Sommer på prestegården med kulturelevene

Når solen skinner, stemningen er god, og rammen er den aller beste, ligger det meste til rette for hyggelige opplevelser på Søgne gamle prestegård, som mandag ettermiddag, da elevene ved Knuden – Kristiansand kulturskole, hadde invitert til Sommerfest på Prestegården.

 

Sommerfesten ble innledet med en kafékonsert i kafeteriaen på Prestegården, hvor en lang rekke unge musikere fikk vist frem noe av det de har holdt på med dette semesteret.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Full konsentrasjon.

Kafékonserten viste med all tydelighet at det gror godt i rekkene. Det er mange unge og flotte musikalske talenter der ute, om det spilles cello, piano, gitar, klarinett eller det gjelder sangfremføring.

I kafeen satte foreldre, foresatte og annen familie, tydelig stolte på sine unges vegne, noe de har all grunn til. Det ble nemlig flere fine musikalske øyeblikk, og ikke minst all honnør til de unge for at de faktisk tør å kaste seg ut i det, stå frem og fremføre det de har brukt uker på å øve på.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Gitarlærer Svein Helge Vikse gir de siste instruksjoner.

Så er det bare å håpe på at det å delta kan bli en inspirasjon til ytterligere å holde på. I tillegg til kafékonserten invitere elevene til kunstutstilling, dansevisning, allsang, lek og aktiviteter ute.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ine på klarinett og Trygve på saksofon.

I skulpturparken «Oase» drev en god gjeng og spilte teater, hvor de fikk prøve seg i ulike roller og i forskjellige kostymer. I Amfiet var det dans, og i Kultursalen var en lang rekke unge talenter med og deltok under Sommerkonserten.

I mellomtiden gjennomførte elevene også en allsangkonsert, hvor foreldre, foresatte, søsken og annen familie som var møtt frem, kunne bli med.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Sangsolistene Sofie Flo Gaustad som er elev ved Knuden, og sanglærer Anne Risnes Torvik imponerte med sin sang.

Det ble en fin stund, der flere gitarelever, basselever, trommeelever og sangelever, tok oss med på en variert og fin musikalsk reise med låter fra vår rike sang- og kulturskatt. «The river is wide», ABBAs «I head a dream», «Eventyrvisa», og «Danse mot vår”, den populære låten skrevet av Rolf Løvland, samt mange flere tok elevene tilhørerne med på.

Allsangkonsert i Eplehagen med et variert repertoar.
Back To Top