fbpx
skip to Main Content

Satser videre på dinner-show med nytt program

Dinnershowet i Marvika, Paris Ouh lala, er over for denne gang, men Christiie lover førjulsshow med nytt program i samme stil. Saken er oppdatert.

 

Christiie Productions rapporterer om megasuksess med hundre prosent fornøyde publikummere, nærmere 1500 i tallet.
– For et lite pop-up-teater, kunne det jo ikke gått bedre. De internasjonale artistene har stortrivdes her.

Nå er teamet i gang med å gjøre klart for førjulsvarieté, romjulsvarieté og julebordshow og premieren for det nye showet Christimas in Paris blir offisielt 17. november, som mest sannsynlig vil finne sted i Gamla, hvor dinnershowet Paris Ouh lala, ble avholdt.

Nytt program

De som likte dinnershowet kan glede seg til et nytt program.
– Noen av artistene fra dinnershowet i sommer kommer tilbake nå til vintersesongen, som for eksempel Circle of Two, men da med nytt innhold. Det blir et helt nytt program, lover Eva Julia «Christiie» Marthinsen som står bak showene.

Lengre åpningstid

Vi kan altså glede oss til nye akrobater, dansere, sangere, og sjonglører. Nye navn på plakaten inkluderer Alexander Grebel og Eric Monot. Et lokalt danseakademi kommer også.
Foruten nye artister, blir også åpningstidene utvidet til klokka 02:00 med DJ som skal sørge for at stemningen holdes oppe frem til stengetid.

Nye fasiliteter finnes også, i form av glassdører, buffet i stedet for servering i telt, samt mer bekvemmelige toalettløsninger.
– Vi er utrolig glade for at det lokale næringslivet satser på oss og vi gleder oss til å holde julebord for KIWI og Europris, blant andre.

Større comeback

Christiie fikk tildelt en pris for livslang tjeneste innenfor magiens verden under premieren for dinnershowet. Den prisbelønnede artisten gjorde et mini-comeback i sommer, men er nå klar for å tilby publikum flere nye illusjoner til vinteren.
– Når det eneste vi fikk kritikk for var for lite salt i maten og at jeg ikke var mer på scenen, kan jo jeg gi litt mer neste gang. Så, skal dere få se at gamla kan.

 

 

 

 

Back To Top