fbpx
skip to Main Content

Tilbyr kostnadsfri leasing av EL-sykler til ansatte

Tilbudet virker nesten for godt til å være sant. Børge Hoem fra Sykkelguttane beviser derimot at noen tilbud er akkurat så gode som reklamen forteller. Kanskje nesten enda bedre.

EL-sykkelen har tatt Sørlandet med storm og stadig flere har oppdaget denne måten å komme seg til og fra på. Det å gå til innkjøp av en EL-sykkel av god kvalitet kan derimot bety et solid innhogg i sparekontoen til mange familier. Børge Hoem og Sali Rama fra Sykkelguttane som holder til både i sentrum av Kristiansand og på Hånes senter ønsket derimot å gjøre EL-sykkelen tilgjengelig for enda flere.
– Vi tilbyr en svært gunstig avtale til alle ansatte i bedrifter vi inngår en avtale med om rentefri nedbetaling over 36 måneder trukket direkte fra lønna, forteller Hoem.

Fast trekk

At det er mange fordeler ved å velge EL-sykkel som transportmiddel er det neppe noen stor tvil om. Børge forteller at bedrifter som har inngått avtalen har fått ned sykemeldingene sine, de ansatte slipper å stå i kø og det er en stor helsegevinst i å sykle i stede for å alltid velge bilen.
– Det er en stor miljøgevinst, det viser at bedriften er opptatt av bærekraft og helsen til de ansatte. Alle vinner på dette, smiler han.

Han forklarer at det er en veldig liten jobb for bedriften og inngå en avtale om leasing av EL-sykler gjennom Sykkelguttane. Hoem forklarer at det eneste daglig leder trenger å tenke på er å få ut informasjon til de ansatte. Dersom noen ønsker å lease så bestiller bedriften utstyret, derfra overtar Hoem og Rama.
– De ansatte må signere avtalen med Bank-Id og økonomiavdelingen legger deretter et fast trekk i lønna, forklarer han.

Sportsbutikk

Hoem forteller videre at flere store bedrifter som Hennig Olsen og Kruse Smith har inngått avtalen og at tilbakemeldingene så langt er veldig gode. Blant annet er det den gode helseeffekten som blir dratt frem og flere vurderer å kaste seg i gang på runde både to og tre.
– Dette er enkelt for bedriften og en svært god løsning for de ansatte. Vi dekker service og alle kostnader to ganger i året de første tre årene. Deretter dekker vi service en gang i året ut sykkelens levetid. Det eneste som eventuelt må dekkes da er deler som må skiftes ut, sier han.

Det er derimot ikke bare EL-sykler som kan leases gjennom Sykkelguttane. Hoem forteller at sykkelbedriften har et sortiment på over 10.000 produkter innenfor hjemmetrening, friluft og bekledning.
– Vi kan skaffe alt en fullsortiments sportsbutikk kan skaffe til en svært god pris, forteller han.
– Om en EL-sykkel ikke er aktuelt for noen ansatte, så kanskje en liten sparkesykkel til 200 kroner i måneden er det den personen er ute etter. Vi kan skaffe det aller meste, legger han til.

Hoppe i det

Hoem forteller at Sykkelguttane så langt er de eneste i landet som kan tilby en så prisgunstig avtale på så mange forskjellige produkter.
– Ingen andre tilbyr en slik leasing rentefritt. Dette er en avtale som er veldig lett for en arbeidsgiver og gå i gang med og som krever veldig lite jobb i etterkant. Vi anbefaler alle bedrifter som ønsker en grønn profil og hoppe i det, avslutter han.

Back To Top