fbpx
skip to Main Content

Skumlere enn noensinne

Fakta: Skumle dager

Periode: Lørdag 30. september til og med søndag 15. oktober, fra kl. 12:00 – 17:00
Dyreparkens åpningstid: Kl. 10:00 – 17:30
Sted: KuToppen, Hakkebakkeskogen, Gruvedalen og deler av Nordisk villmark
Billetter: Inngangsbillett til Dyreparken eller årskort/Høstkortet.
Alder: Estragons Verden og Villmarkens forbannelse er anbefalt for barn over 8 år.
Bøllemysteriet på KuToppen er for de minste.

Til helgen er det igjen klart for Dyreparkens største pop-up-satsing; Skumle dager.

Det blir skumlere enn noensinne under Skumle dager, og de besøkende kan grue og glede seg over flere nyheter på tre unike områder, i følge Dyreparken i deres pressemelding. Skumle dager er Dyreparkens Halloween-tilbud, en popup-satsing der deler av Dyreparken gjøres skummel. Skumle dager har blitt en publikumsfavoritt. I fjor kom det nesten 50 000 gjester.

– I år er Skumle Dager mer oppslukende, skumlere og mer helhetlig historiemessig. Vi inviterer gjestene våre til å delta i enda større grad med en involverende og utfordrende rebusopplevelse, og lover spennende og grufulle øyeblikk for alle og enhver. Estragons verden er en mystisk reise for de fleste, Bøllemysteriet på KuToppen er for de aller minste og Villmarkens forbannelse har lag på lag med skremmende opplevelser for alle over 8 år, sier en entusiastisk teatersjef Jostein Kirkeby-Garstad.

De tre områdene har ulike skummelhetsnivåer tilpasset ulike aldersgrupper. 

VILLMARKENS FORBANNELSE

Dette er parkens skumleste opplevelse, og inkluderer alle de tre skummelhetsnivåene.  I år er Villmarkens forbannelse enda større og skumlere. Landsbyen har fått navnet Fredly og du kan, blant mye annet, oppleve nyhetene Bestemors hus og Laboratoriet. Begge med høyeste skummelhetsgrad med jumpscare-garanti.

ESTRAGONS VERDEN

I år tar Estragon over toget i Hakkebakkeskogen og gjestene får møte flere karakterer fra Gaute Heivolls mystiske bokunivers om den rotteaktige mannen Estragon og hans historier. Historiene er inspirert av de syv dødssyndene, fortalt for barn. Det spilles to ulike versjoner av togturen, så gjester oppfordres til å ta toget flere ganger, gjerne med et par dagers mellomrom.

BØLLEMYSTERIET PÅ KUTOPPEN

På KuToppen kan de yngste barna glede og “grue” seg til å hjelpe Klara og Gaute med å løse Bøllemysteriet gjennom ulike poster spredt utover hele KuToppen. Løsningsordet blir oppklart på Bølleshowet i festhagen hver hele time fra kl. 11 til 14, hver dag.

Foruten KuToppen, Hakkebakkeskogen, Gruvedalen og deler av Nordisk villmark, vil resten av Dyreparken være upåvirket og kan besøkes som vanlig. Mange aktiviteter er åpne og det er flere dyrepresentasjoner hver dag.

Back To Top