fbpx
skip to Main Content
Forhåndssalget av billetter til Grease-forestillingen med Tom Sterri i en av hovedrollene, har virkelig tatt av. Foto: Tovita Razzi Eventphotos.

Grease-feber i Kilden

I fjor kunne Kilden melde at musikalen Sister Act hadde solgt svært godt etter kun få dager i salg, i dag meldes det at salget til Grease ligger nesten 30 prosent over Sister Act i samme periode.

 

Mer enn 11.000 publikummere fikk med seg Sister Act i Kilden tidligere i år, men nå kan det se ut til at Grease ligger an til å overgå nonnemusikalen. Daniel Stamnes, leder for Kilden Kultur, er strålende fornøyd med forhåndssalget:

– Vi ser at salget ligger godt over Sister Act i samme periode. Vi ser også til vår store glede at store deler av Agder er representert i vårt billettsystem, spesielt Birkeland, Lillesand, Søgne og Lyngdal har kjøpt godt med billetter med tanke på hvor mange innbyggere som bor der, sier Daniel, i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under bildet.

– Det ser ut til at Grease ligger an til å overgå nonnemusikalen Sister Act, sier Daniel Stamnes.

Amerikafeber

Kilden har tidligere latt teaterpublikummet bli med over Atlanteren. I 2022 var det duket for premiere på forestillingen «Heimanifrå» som fortalte Sørlandets utfartshistorie. Også i denne forestillingen fant over 10.000 publikummere veien til teatersalen, med et godt billettsalg i distriktene.

– Vi så en klar tendens til et ekstra engasjement i distriktene i spilleperioden til «Heimanifrå», og foreløpige tall fra billettsystemet vårt viser samme tendens for Grease. Det kan se ut som Sørlandet er litt ekstra glad i Amerikansk kultur, smiler Daniel.

Vender tilbake

I hovedrollen som Danny finner vi Atle Pettersen, kjent fra Beat for Beat, mens musikalstjernen Charlotte Brænna spiller Sandy. På scenen som radioverten Vince Fontaine står nok en folkekjær artist, nemlig Tom Sterri, som også har regi på forestillingen. Tom tilbrakte mye tid på Sørlandet tidligere i år, da som leder for menigheten i Sister Act, og kunne den gange melde at han hadde blitt en vaskeekte sørlandsvenn.

– Det er noe med Sørlandsdialekten, den gjør meg så glad. Med en gang jeg hører dialekten tenker jeg på smil, sol og sommer, sier Tom.

Grease spiller i perioden 21. mars-21. april 2024.

Back To Top