fbpx
skip to Main Content
Nordsjø Balder sammen med f.v. kusk Vidar Tjomsland og assistenttrenerne Vilde Abusdal og Ingebjørg Kristine Kjelleberg.

Øystein Tjomsland med stalldobbel på hjemmebane

Øystein Tjomslands hester fortsetter sin strålende høstform. Onsdag kveld sørget Ingprins og Nordsjø Balder for to nye seire for sørlendingens formstall.

 

Åtte seire på de siste fem dagene er fasit for Øystein Tjomslands hester etter at Ingprins og Nordsjø Balder leverte flotte innsatser på Sørlandets Travpark onsdag kveld.

I ferd med å modnes

Lillebror Vidar Tjomsland fikk tilliten i sulkyen bak den tidligere litt krevende 4-åringen Nordsjø Balder. Den tilliten forvaltet 40-åringen på beste vis og loset den svarte hingsten inn til enkel seier fra tet.

– Tidligere har han fremstått litt urutinert og har blant annet hoppet over skygger i løpsbanen og galoppert. Nå er han i ferd med å modnes, og i dag vant han veldig enkelt. Fortsetter han sin fine utvikling, tror jeg snart han kan testes i V75-løp, fastslo seierskusken etter at Nordsjø Balder hadde sikret sin tredje strake seier.

Ingprins sammen med assistenttrener Christina Lien-Mikkelsen.

Vant i comebacket

Ingprins var tilbake på norsk jord for første gang siden juni 2022. Hesten, tilhørende Ludvig Jensen fra Tveit, tok tre seire på svensk jord i fjor høst før han på vårparten ikke fungerte som best og fikk en løpspause. Den så ut til å ha gjort den fem år gamle hingsten godt, for onsdag kveld var han tilbake som en vinner sammen med gjestekusk Eirik Høitomt. Ingprins har nå vunnet fem løp på 11 starter så langt i karrieren.

Nordsjø Balder sammen med f.v. kusk Vidar Tjomsland og assistenttrenerne Vilde Abusdal og Ingebjørg Kristine Kjelleberg.
Back To Top