fbpx
skip to Main Content
Egg med skjegg: En konsert for 3-5-åringene Søndag 5. november inviterer Søgne gamle prestegård til en konsert som passer godt for barn i aldersgruppen 3-5 år. Av Ivar Eidsaa Barneforestillingen «Egg med skjegg» med Oscar Jansen og Tore Thomassen starter kl. 13.00. Etter forestillingen blir det kunstverksted for barna. Egg med skjegg er en konsertforestilling med rim og regler og rare sanger, og det meste kan barna være med på underveis. Det er mest tull og smilehull. Oscar Jansen har med seg store tegneark hvor egg med skjegg, drager, mus, brannbiler og sure tær dukker opp etter hvert, mens Tore Thomassen rimer og synger og lar skjegget gro. Konserten passer som nevnt best for alderen 3-5 år, men alle kan være med og det er ikke så veldig farlig, dersom man også tar med barn som er yngre enn 3 år. Forestillingen var i cirka 30 minutter.

Egg med skjegg: En konsert for 3-5-åringene på Prestegården

Søndag 5. november inviterer Søgne gamle prestegård til en konsert som passer godt for barn i aldersgruppen 3-5 år.

 

Barneforestillingen «Egg med skjegg» med Oscar Jansen og Tore Thomassen starter kl. 13.00. Etter forestillingen blir det kunstverksted for barna. Egg med skjegg er en konsertforestilling med rim og regler og rare sanger, og det meste kan barna være med på underveis. Det er mest tull og smilehull. Oscar Jansen har med seg store tegneark hvor egg med skjegg, drager, mus, brannbiler og sure tær dukker opp etter hvert, mens Tore Thomassen rimer og synger og lar skjegget gro. Konserten passer som nevnt best for alderen 3-5 år, men alle kan være med og det er ikke så veldig farlig, dersom man også tar med barn som er yngre enn 3 år.

Back To Top