fbpx
skip to Main Content

Denne julesesongen

Er ikke ferdig med å overraske

Eva «Christiie»

Sommerens dinner-show i Marvika, Paris Ouh la la, var elsket av både publikum og kritikere. Nå vil arrangøren overraske med enda større sprell til jul.

 

Etter å ha mottatt den prestisjefylte Merlin-prisen for livslang tjeneste i showbusiness, og etter tydelig etterspørsel fra publikum, gjør Eva Julia «Christiie» Marthinsen comeback med et nytt live-show i Marvika nå til jul.

Eric Munoz

Splitter nytt show

Eva Julia Marthinsen er arrangør av dinner-showet som er et cabaret/ varieté-show i den gamle våpenbrakken på orlogsstasjonen i Marvika. Christiie er hennes artistnavn, som hun har turnert verden rundt med, som illusjonist og magiker, og til jul får vi se mer av henne. Hun holder på i disse dager å utvikle et flett nytt nummer, og produserer selv kulissene og det hun trenger av hjelpemidler for å realisere showet.

Show-girl

Fra Finnland kommer dessuten Suvi Laine. Hun er en erfaren show-girl som har jobbet med Eva tildligere, i store produksjoner gjennom hele Europa. I tillegg kommer spanske Eric Munoz – en av verdens raskeste sjonglører. Broren, Jose Munoz, kommer for å vise oss slapstick-akrobatikk.

 

Brian Role

Publikumsfavoritt

Fra Malta kommer Brian Role, en prisvinnende master-magiker som driver med close-up magic. Han kan vise til en stor internasjonal karriere og har underholdt publikum over hele verden. Vi får også besøk fra Ukraina igjen, av Alexandra Grebel – akrobat, danser og sanger. Ikke minst blir det gjensyn med Circle of Two. Denne engelske duoen tok Marvika med storm i sommer da de var en av favorittene fra dinnershowet Paris Ouh la la. Disse kommer tilbake med et nytt nummer, etter forespørsel fra publikum.

 

Circle of Two

Mer i vente

Det er flere overraskelser i vente. Arrangørene har lettet på sløret og det vil bli både DJ samt mer sang og dans fra aktører av internasjonalt kaliber.

Den 15. november starter førjulscabareten. Den 25. desember starter romjulscabareten, og på selveste nyttårsaften er det duket for en helt spesiell nyttårscabaret. I midten av november starter dessuten julebordene, for bedrifter og privatpersoner som kommer i grupper. Billetter kan kjøpes på www.dinnershowet.no.

SHOWGIRL: Fra Ukraina kommer multitalentet, Alexandra Grebel for å underholde.
Back To Top