fbpx
skip to Main Content
- Vi avslutter konserten som vi pleier med sammen å synge «Deilig er jorden». Det er fast tradisjon, og noe som hører med, sier Ragnhild Aasen.

Tuntrallen med julekonsert på Sygna kultursenter på Nodeland

Fredag 14. desember inviterer Tuntrallen til julekonsert for både små og store i Sygna kultursenter på Nodeland.

 

– Vi inviterer til en konsert med både de gamle, kjente og kjære julesangene, og noen av nyere dato, noen norske og noen engelske, sier leder for koret, Ragnhild Aasen.

Julekonserten til Tuntrallen har lange tradisjoner. Koret inviterte over flere år til konsert på Håndverkeren på Torvet i Kristiansand, og det var alltid stappfullt hus da konserten tok til.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fra en av de siste samlingene hvor juleprogrammet øves inn.

En suksess

Etter at pandemien slo inn over kongeriket og det meste måtte settes på vent, skjedde det samtidig med at den nye storstuen på Nodeland, Sygna kultursenter, stod ferdig.
– Vi bestemte oss for å flytte konserten da vi startet opp igjen i fjor. Det ble en suksess. Det var fullt hus og god stemning, smiler Ragnhild Aasen.

– Så vi inviterer til samme type konsert i år, legger hun til.

Konserten innledes med en sekvens hvor koret synger flere julesanger. Deretter blir det en sekvens med mye allsang, innen det blir en pause midtveis. Solister under konserten blir Knut Olav Knutsen, Renathe Sand og Lise Gyberg.

Da blir det med fine gevinster i lotteriet som gjennomføres hvor overskuddet går med til å dekke kostnadene til konserten.

«Deilig er jorden»

Etter pausen blir på ny mye allsang før koret fremfører enda flere julesanger.
– Vi avslutter konserten som vi pleier med sammen å synge «Deilig er jorden». Det er fast tradisjon, og noe som hører med, sier Aasen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Alexander Gluch er korets dirigent og pianist.

Hun legger til at korets sangere ser frem til konserten.
– Konserten er en tradisjon og noe vi setter stor pris på å kunne invitere til, sier hun.

Tuntrallen kan i 2024 markere at det er 20 år siden koret ble startet. Koret har i dag 41 sangere og veldig mange av dem har vært med siden starten.
– Det skyldes at vi er en utrolig fin gjeng som har det mye gøy sammen. Det sosiale miljøet er veldig godt, og vi har en to-tre større sosiale sammenkomster i året, sier Ragnhild Aasen, som oppfordrer sangglade greipsdøler, søgninger og kristiansandere til å rense halsen og bli med på mye artig sangmoro.

Tilbake til forsiden…

Back To Top