fbpx
skip to Main Content
Konserten med Eric Cantona finner sted 6. april 2024.

Eric Cantona til Kilden teater og konserthus

– Ja, du leste riktig. Fotballegenden Eric Cantona er også musiker, skuespiller, poet, og kunstmaler, sier leder for Kilden Kultur, Daniel Stamnes.

 

I samarbeid med Bærum Kulturhus har Kilden teater og konserthus sikret seg Eric Cantona til en mini-turne i Norge i april neste år. 6. april står legenden på scenen i Kristisand før han inntar Bærum kulturhus dagen etter.

Eric Cantona er nok en av de mest kjente spillerne fra Manchester United, en bauta i britisk fotballsammenheng som fikk det smigrende tilnavnet «Eric the King» av engelske supportere og ble kåret til århundrets spiller i Manchester United i 2000. Med fire Premier League- og to FA-cup troféer under beltet er det en merittert legende som inntar sørlandshovedstaden i april neste år.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Som skuespiller har Eric Cantona medvirket i filmer regissert av storheter som Alain Corneau og Ken Loach. Cantona er også kunstmaler, skriver dikt og fotograferer.

Siden han la opp som fotballspiller i 1997, har ikke Cantona ligget på latsiden. Som skuespiller har han medvirket i filmer regissert av storheter som Alain Corneau og Ken Loach. Film og teater har ikke vært nok for en kreativ sjel: Cantona er også kunstmaler, skriver dikt og fotograferer. Men, det er som musiker han nå legger ut på en kort norgesturné.

– Det er musikeren Cantona vi har booket, og for en musiker! Mange mener stemmen har klare referanser til Leonard Cohen og Nick Cave, og det må vel sies å være en hedersbetegnelse, sier Stamnes.

Konserten spilles 6. april 2024.

Mer info om konserten: https://kilden.com/forestilling/eric-cantona/

Tilbake til forsiden…

 

Back To Top