fbpx
skip to Main Content
Et av høydepunktene i 2023 for Søgne Danseklubb, var deltakelsen i VM. Foto: Tone Hultmann.

Et travelt og minnerikt år for Søgne Danseklubb

– 2023, for et år det ble. Kanskje det travleste for både dansere, foreldre og styret, men hjelpes for en fest det har vært. Det skriver Pia Kristine Lieng, leder i Søgne Danseklubb på klubbens egen Facebook-side.

 

Det føles faktisk helt uvirkelig hvor mye vi har oppnådd som klubb i 2023, skriver hun.

Når hun skal oppsummere 2023, trekker hun frem flere hendelser:

Søgne Danseklubb ble kåret til årets klubb av Norges danseforbund.

– Konkurranselaget representerte Norge i EM og VM med noen sinnsyke prestasjoner.

– Klubben utvidet dansetilbudet til å omfatte flere stiler, flere timer og mange flere dansere.

– Advanced gikk videre til fylkesfinalen i UKM.

Flere nye sponsorer

  •  Søgne Danseklubb solgte ut Agder teater tre ganger under oppsetningen av Løvenes konge.
  •  Klubben arrangerte to dansecamper i sommer og SDK battle
  •  Klubben fikk også flere sponsorer. Både til konkurranselaget og klubbens første generalsponsorer: Rema 1000 og Søgne og Greipstad sparebank.
  •  Klubben vant årets julekalender til Søgne og Greipstad sparebank med 40.000 kroner i potten.
  •  Ikke minst den koseligste avslutningen på et fint år med juleforestillinger i Lundehallen som for øvrig ble utsolgt på 24 timer, fremhever Pia Kristine Lieng.

Mange å takke

– Jeg vil benytte anledningen til å takke noen helt spesielle personer som har betydd enormt mye for klubben og meg personlig i 2023, fremholder hun.

– Jonas Eikås, nestleder i klubben og rekvisittansvarlig til løvenes konge. Et JA-menneske uten sidestykke.

– Vi er heldig som har deg med på laget, skriver hun.

Grethe Øiaas, Christine Larsen, Lisa Eikås, Eirik Kjær og Cathrine Aanesland – styremedlemmer som alltid yter det lille ekstra. Ikke bare enorme på å planlegge, men gjennomføringsevnen hos disse er helt enorm.

– Sander Lieng, styreleder i klubben, her blir jeg litt inhabil, men jeg vet at mange andre også legger merke til alle timene du legger ned til klubben. De skulle bare visst hvor mange timer det egentlig er. Du er alltid der det skjer og viser at du brenner for danserne våre.

Dansemamma

– Tone Hultmann, kostymesjef til Løvenes konge og en supermamma som alltid er med på konkurranser for å heie på ungdommene våre.

– Vi er mange som deler på henne og kaller henne for dansemamma, skriver Lieng.

– Kristin Vassnes, Heidi Ingebrigtsen og Marianne Benjaminsson; takk for all jobben dere har gjort for ungdommene våre i 2023.

– Anne Lise Lassen og Trude Skretting, kontrollkomiteen som virkelig yter det lille ekstra. Takk for alt dere bidrar med!

– Mathile Øpstad-Knutsen, Ingunn Førsvoll, Arielle Rogers, Thea Trydal & Andrea Aastorp – våre fantastiske hovedtrenere. Takk for all jobben dere gjør for barna i klubben. Dere er de største forbildene for mange, for å ikke snakke om hvor flinke koreografer dere er.

– Julie Ose, hovedtrener og til tider min høyre hånd. Takk for alle timene du bruker backstage sammen med danserne, alltid med full kontroll og et stort smil om munnen.

– Hjelpetrenerne våre; Amanda, Caroline, Emilie, Hilde, Jessica, Kristine, Malin, Marielle, Mathea T, Mathea V, Milla, Tiril og Selma. Dere er de beste vi vet til det dere gjør.

– Christian Smith, hovedtrener for hip hop partiene våre. Takk for all jobben du har lagt ned, for all inspirasjon og all danseglede du har spredt de siste to årene. Vi setter veldig stor pris på deg og ønsker deg lykke til med nye eventyr. Vi vet at danserne kommer til å savne deg masse.

Jubileumsåret 2024

– Våre sponsorer – Rema 1000 Søgne og Søgne og Greipstad Sparebank – takk for at dere har troa på det vi driver med. Uten dere hadde det ikke vært mulig for oss å oppfylle alle drømmene vi har.

– Foreldre, vi er så sykt heldige med dere. Takk for at dere stiller opp, for alle heiarop i salen og for all dugnad dere har vært med på. Vi setter så uendelig stor pris på all kjøring, klipping, vasking, rydding, «vakting», bygging, maling og sying dette året. Dere er fantastiske!

– Jeg sparte det absolutt beste til slutt; danserne våre. Takk for at dere vil være med på moroa. Hver og en av dere betyr så mye for felleskapet vi har i klubben. Vi håper dere er klare for jubileumsåret vårt i 2024, skriver Pia Kristine Lieng.

Tilbake til forsiden…

Back To Top